Hvordan at spille Data disketter på mit stereoanlæg

May 19

Hvordan at spille Data disketter på mit stereoanlæg

Hjem stereoanlæg, bilradio eller lignende stereo udstyr designet til at spille cd'er er ikke designet til at læse data disketter fra en computer. CD-afspiller i et stereoanlæg ikke kan læse filer og mapper som en computer gør. Når du brænder en data-disk til at spille på et stereoanlæg, er der centrale faktorer at overveje, før du brænder så at det vil spille. Faktorer at overveje, er filformatet af musik på disken, om dataene er komprimeret eller ukomprimeret data og den specifikke type CD bruges under brænding af data-processen.

Instruktioner

• Læs oplysningerne med stereoanlæg til at bestemme, hvilken type af dataformat stereo kan læse. De fleste hjem stereoanlæg kan læse grundlæggende audio data disketter, hvis de er lavet i ukomprimerede filer under brændingen. Generelt er det ikke muligt at læse komprimerede data disketter, fordi data er organiseret som en computer, filer og mapper.

• Undgå CD-RW-diske. Brug en CD-R-disk, når du brænder data. Den stereoanlæg læse ikke genskrivbare diske på grund af formatet på disken. Det læser regelmæssigt CD-R-diske, som ikke tillader computeren at omskrive data.

• Brænde musik via en brænder, der dekomprimerer MP3 eller WMA-filer. De fælles audio filtyper på en computer, der er MP3 og WMA filer, som er komprimeret. En CD-brænding software, der dekomprimerer filerne bliver muligt for computeren at brænde data-disk i et format, den stereoanlæg kan læse. Nogle brændere vil kræve, at du vælger "Brænd lyd CD" til at konvertere filer fra komprimerede filer til dekomprimerede filer.

• Tillad disken at brænde helt før du fjerner det fra computeren. Når en data-disk er fjernet for tidligt, afsluttes det ikke kopiere alle oplysninger på disken. Det betyder at den afsluttende oplysninger er ikke tilgængelige, og der holder den stereoanlæg fra læsning af data.

• Test datadisk i den stereoanlæg. Afspille musik. Hvis det ikke virker, sætte disken i computeren og kontrollere, hvis computeren kan afspille den. Hvis det ikke virker i computeren, er den mest sandsynlige årsag en korrupt fil. Hvis det virker i computer, dobbelt check disk-type og format blev filerne brændt i. Hvis det er en CD-RW, skal du vælge en data-CD, der ikke er skrivbar og re brænde disken. Hvis det er en brændende problem, Kontroller, at brænderen var indstillet til "lydindstillinger" snarere end "MP3" eller "" indstillinger. Audio format er det korrekte format, så den stereoanlæg kan læse datadisk.

Tips & advarsler

  • Kopi-beskyttede filer, der er downloadede filer købt online, ikke kan brænde en datadisk og læse på det stereoanlæg. Hvis en fil er kopibeskyttede, kan ikke brænde det fra computeren.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com