Sådan konverteres JPEG til vektor i Photoshop

March 2

Sådan konverteres JPEG til vektor i Photoshop

JPEG-filer er typisk fotografier. Viser de løbende farvevariationer og toner hele billedet. Vektorfiler, dog understrege generelt linje og forme i stedet. De er ofte clip art illustrationer eller skitserede kunst som kort. JPEG-filer kan ikke forstørres uden nedbrydning til løsningen af billedet, der henviser til, at vektorfiler kan forstørres uden tab af kvalitet. Der findes programmer (ligesom Genuine Fractals), som bruger komplicerede algoritmer til at forstørre JPEGs som hvis de var vektorbilleder, men der er måder at tilnærme det samme resultat i Photoshop.

Instruktioner

1 Beslutte, hvilken del (shape) i din JPEG du ønsker at konvertere til en vektor-fil. Du vil ikke være i stand til at konvertere alle detaljer på en gang, så du bliver nødt til at udvælge bestemte objekter én ad gangen. Selv dedikeret sporing software (fx Adobe strømline) er begrænset hvor mange detaljer fra fotos kan blive forvandlet til en vektor billede på én gang. Af hensyn til denne artikel, lad os sige, du ønsker at gøre en hat fra et foto til en vektor billede.

2 Øge kontrasten i din JPEG. Med din JPEG åbne i Photoshop, skal du vælge billedet, så justeringer og klik lysstyrke/kontrast. Kontroller indstillingen "Vis udskrift" er markeret, og derefter trække linjen kontrast langsomt til højre. Du forsøger at adskille hatten tonally fra hvad omkring den. Du kan have at lege med både lysstyrke og kontrast skydere, afhængigt af hatten og baggrunden.

3 Brug værktøjet tryllestav fra værktøjslinjen. Prøv at indstille tolerance til 10, og klik på hatten. Hvis billedet temmelig kontrasterende, bør det straks vælge hele hatten. Hvis det er valgt mere end hat, mindske tolerancen og prøv igen. Hvis det valgte mindre end hele hatten, kan du prøve at øge tolerancen. Brug værktøjet magnetisk Lasso fra værktøjslinjen, hvis Magic Wand ikke virker.

4 Gøre en arbejdsgruppe vej fra udvælgelsen. Gå til kurver palatte (vinduet, derefter stier), og vælg "Gør arbejdskurve fra udvalg."

5 Eksportere stien. Begive sig til fil og derefter eksportere, og klik derefter på "Kurver til Illustrator." Vælg et navn til filen for at gemme det under, og klik derefter på "okay." Filen gemmes som en Adobe Illustrator (.ai) vektor fil, og kan nu bearbejdes i vektor illustration programmer som Illustrator.

6 Følg trinene ovenfor for at konvertere andre elementer fra din oprindelige JPEG-fil.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af en dedikeret billede sporing program er din bedste og nemmeste løsning. Hvis du har Illustrator, indeholder programmet en forholdsvis god sporing værktøj.
  • Forvent ikke at ende op med noget, der ligner dit oprindelige foto. I bedste fald vil du genskabe hvad der ligner en stregtegning af fotoet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com