Sådan Overclock Dell-computere

June 29

Overclocking computeren gør din processor funktion på en højere standard, der lader du boot hurtigere og køre programmer, der kræver højere processorkraft. Dit bundkort bestemmer automatisk din processorhastighed fra en multiplikator, der fortæller CPU, hvor mange gange hurtigere end Front Side Bus (FSB) det kører. På Dell-computere, skal du have adgang til din BIOS konfiguration nytte hen til med held overclock din computer.

Instruktioner

1 Start computeren, og tryk på splash skærmen, som du skal bruge til at indtaste setup. På Dell-computere, skal du muligvis trykke på F1, F12 og F2.

2 Bruge piletasterne på tastaturet til at navigere til fanen "Avanceret".

3 Gå til fanen "Chipset egenskaber" eller "Avanceret chipsæt indstillinger".

4 Naviger til "CPU Multiplier" eller "CPU flere værdi" og tryk på Enter.

5 Vælg en højere værdi end hvad computeren indstillet automatisk. Tryk på Enter for at bekræfte valget. Tryk på F10 for at gemme og afslutte opsætningen og genstarte computeren.

Tips & advarsler

  • Ikke overclock din computer, medmindre du har forberedt en avanceret køleløsning og vide, hvilke konsekvenser du kan støde på. Overclocking computeren kan resultere i et ustabilt system eller beskadige til processoren. Begynde at hæve multiplikator i små intervaller og beslutter noget, du føler dig tryg med, men ikke hæve det over tre hele tal over den oprindelige standardindstilling.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com