Sådan indbrud Plasma tv

February 23

Sådan indbrud Plasma tv

Købe et nyt fjernsyn kan være en stor beslutning og at vælge en forkant plasma sæt er en spændende skridt for mange forbrugere. Hvis du har valgt en plasma-tv, skal du følge et par enkle regler at korrekt bryde i sættet. Du ønsker ikke at udsætte din tv-skærm til for meget stress i sin tidlige timer af operation. Generelt, pause i perioden for din nye plasma tv skal vare for de første 200 timers drift. Hvis du bryde i apparatet korrekt, skal du få ca. 60.000 timer quality visning fra din nye plasma-TV.

Instruktioner

• Indstil TV'et til en anden billedtilstand ved siden af "I butikken" tilstand. Detailhandlere bruger "I gemme" tilstand, som er maksimal lysstyrke og kontrast, så TV-billedet ser godt ud på hylderne i butikken. Du kan angive en forudindstillet billedtilstand eller kalibrere det manuelt dig selv. I begge tilfælde må lysstyrken ikke være angivet til mere end 60 procent af TVs evne.

• Må ikke se billeder, der ikke passer til skærmen. Se 4:3 indhold med sorte bjælker i siderne eller cinemascope indhold med sorte bjælker øverst og nederst kan efterlade permanente mærker på skærmen hvis de ses i break-in periode. Du kan indstille skærm til zoom eller strække så billedet udfylder skærmen uden nogen sorte bjælker.

• Ikke spille video spil eller bruge TV som en computerskærm. Statiske elementer såsom en video leg "Heads-Up Display" eller en computer desktop ikoner kan forlade "burn-in" rest på skærmen.

• Variere det indhold, du ser. Ændre kanalen, hvis den station, du ser funktioner et permanent logo i hjørnet af skærmen eller et news ticker i bunden af skærmen.

• Ikke pause film eller tv-programmer for længe. De statiske billeder kan beskadige skærmen. Også, lad ikke en DVD på sin menu skærm for længe.

Tips & advarsler

  • Når tv'et er blevet brudt 200 timer, er du velkommen til at bruge det som du ønsker. "Burn-in" spørgsmålet, der har plaget plasmaer i fortiden er ikke en stor bekymring med moderne sæt, så længe du følger bestemmelserne om indbrud.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com