Sådan testes tændspole på en 1993 Jeep Cherokee

May 1

Sådan testes tændspole på en 1993 Jeep Cherokee

Test af tændspole på din 1993 vil Jeep Cherokee hjælpe dig med at diagnosticere nogle motorproblemer med din Jeep. Spolerne er monteret lavt på passagersiden på 4,0 liter motor, den mest almindelige motor i disse lastbiler, og kan tilgås relativt nemt. Test spolen er ikke ulig test en spole på ethvert køretøj, men du skal bruge et multimeter til at udføre testen. Hvis du ikke har et multimeter, kan du få en på en auto dele butik eller hjem forbedring center.

Instruktioner

• Fjerne negative batteri kabelstik fra negative batteri terminal, ved hjælp af en skruenøgle til at løsne den fastholde bolt. Løfte stikket ud i terminalen og sæt den til side, således at det ikke kan komme i kontakt med batteriet, mens du arbejder.

• Find spolen på passagersiden af motoren. Det er rektangulært formet og har en stor ledning, der ligner et spark plug wire kommer ud af toppen.

• Fjerne den spole ledning fra coil wire terminal og lægge det på hylden. Unplug den elektriske stik fra bagsiden af spolen efter at slippe låsetappen fra stikket. Trække stikket lige ud spolen.

• Angive din multimeter til ohm position, så du kan læse modstand i spolen. Find den negative terminal hvor stikket var og placere et kundeemne fra din multimeter på det. Det betyder ikke noget som fører, fordi du afprøver modstand, ikke elektrisk strøm.

• Placer den anden bly fra multimeter på spolens positive terminal. Bemærk, modstanden læsning på måleren. Det bør være mindre end 1 ohm. Ideelt, du er på udkig efter en læsning af nul eller næsten nul her.

• Fjerne test bly fra pluspolen og placere den på spole ledning eller beskytte terminal på spolen. Bemærk læsning på din måler. Du er på udkig efter en række 6.000 til 30.000 ohm for denne test. Hvis aflæsningerne er uden for dette interval, at spolen er sandsynligvis ikke og skal udskiftes.

• Erstatte spolen, hvis det er defekt eller reconnect gamle spolen, hvis den passerer testene. Installere den elektriske stik på spolen og Fastgør det på plads, så låsetappen at engagere spolen. Installere spole ledning på kraftigt terminalen på spolen.

• Tilslut negative batterikabel til batteriet terminal og spænd fastholde bolten med en skruenøgle.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com