Gratis Automotive fejlfinding

November 9

Gratis Automotive fejlfinding

Den første indikation af et problem med en bil er ofte en advarselslampe, der vises på i dashboardet. Disse advarselslamper, såsom "Check Engine" lys, der genereres af køretøjets elektroniske kontrolmodul (ECM) i svar til spørgsmål i forbindelse med køretøjets elektroniske systemer, sensorer eller funktionssvigt mekaniske komponenter. Hver potentielle problem hænger sammen med en entydig kode, ECM gemmer. En af de nemmeste og mest effektive måder at diagnosticere bil problemer er at scanne ECM med en fejl kode læser og derefter oversætte koder for at diagnosticere problemet.

Instruktioner

• Tage bilen til en placering, der tilbyder gratis diagnostiske test ved hjælp af en fejl kode læser. Nationale dele gemme kæder som Auto Zone og Advance Auto Parts tilbyder denne type af gratis diagnostic services. Andre butikker kan tilbyde denne service. Når du ankommer, Fortæl den tekniker, som du vil scanne din bils ECM at finde ud af, hvad fejl koder din bil skaber.

• Krog fejl kode læser op til ECM, som er placeret på førerens side af bilen under instrumentbrættet. Tryk på knappen scan på fejl kode læser. I de fleste tilfælde, vil butik medarbejderen udføre scanningen for dig, som han allerede ved hvordan man betjener maskinen. Lav en liste over de koder, der vises på skærmen på den fejl kode læser.

• Afkode de koder, der er genereret af fejl kode læser. I de fleste tilfælde, vil auto dele butik gøre dette automatisk og give dig en gratis liste over koderne og deres tilsvarende betydninger. Du kan også bruge afsnittet ressourcer af denne artikel hen til oplede fejlkoderne dig selv.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com