Når du udskifter en pære i en Rear Projection TV

April 6

Rear projection tv-apparater bruger et stort lys lampe, der er placeret bag på skærmen til at lyse op på skærmen og billeder på skærmen. Nogle bagprojektion TV, afhængig af størrelse, kan have mere end én pære i bagsiden af enheden. Over tid og med brug begynder disse store løg at miste deres lysstyrke og til sidst brænde ud helt.

Tidsramme

Den gennemsnitlige pære i en bagprojektion TV lampe vil vare omkring 5.000 til 8.000 timer. Denne levetid måling i timer er baseret på antallet timer, at tv'et er tændt og i brug. For eksempel, hvis den gennemsnitlige husstand ure 4 timers TV om dagen, er det 28 timer om ugen af brug. Pære i dette eksempel ville vare mellem lige under 3,5 år til 5,5 år.

Effekter

Du kan også kigge efter virkningerne af en pære, der er brændt ud eller nærmer sig slutningen af dens anvendelige liv. Når du tænder for dit fjernsyn, kan du opleve en normal opvarmningsperiode. I denne korte periode kan displayet vises svagt og gradvist får lysere inden den når sin maksimale lysstyrke baseret.

En pære, der nærmer sig slutningen af dens levetid kan ikke nå det maksimal lysstyrke og displayet kan synes kedelig eller dim. Hvis tv'et bruger flere lamper, kan ene side af skærmen være svagere end de andre på grund af lamp side iført.

Brændt ud

En pære, der er helt brændt ud vil forårsage skærmen for at bo helt mørkt, med flere lampe tv, et område af skærmen kan være yderst svagt hvis pæren i det pågældende område er blæst ud.

Overvejelser

Brugerindstillinger variere, når det kommer til at bruge en bagprojektion TV. Blomsterløg, der bliver dæmpet på grund af tusindvis af timers forbrug kan ikke påvirke oplevelsen så meget for nogle brugere, som den gør for andre. Hvis du ikke normalt holder dit TV lysstyrker høj, kan en døende pære forårsager dimness ikke være et problem lige bortrejst.

Forlænge levetiden

Du kan tage skridt til at udvide levetiden for en pære i en bagprojektion TV til at få de de fleste timer af brug af pærer. Du kan sænke lysstyrkeindstillingerne i fjernsynet, som letter den belysning byrde placeret på pærer.

Du bør også rense ud TV'ets luftfiltre eller luft ventilationskanaler på en regelmæssig basis (pr. TV'ets brugervejledning) at holde de interne områder af TV cool og rene. Varme kan reducere pære levetid, så du bør holde ventilationskanaler ren og holde tv'et i et køligere værelse uden direkte lys, som rammer TV.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com