Hvordan du udskifter en hoved pakning på en 1986 Mazda B2000

June 1

Toppakning i din 1996 Mazda B2000 obligationer topstykke med motorblokken. Dette hjælper til at stoppe din topstykke fra at lægge for meget olie i motoren. Hvis pakningen blæser kan forårsage langsigtede skader på din motor og bør udskiftes snarest muligt. Du kan afhente en udskiftning fra din lokale auto-butik. Jobbet er ganske tricky og skal normalt kun være udført af en professionel mekaniker.

Instruktioner

• Åbn motorhjelmen. Løsn bolten på den negative batteri terminal klemme ved hjælp af en topnøgle. Trække det negative kabel fra batteriet.

• Placere en afløb pan nedenunder radiatoren. Find bundproppen i bunden af køleren. Drej stikket i en uret at fjerne det fra radiatoren. Afløb kølervæske i gryden. Vedhæfte stikket ved at dreje det i den modsatte retning.

• Brug et stik skruenøgle til at løsne boltene fastgjort til de øverste og nederste radiator spændebånd. Fjerne klemmer fra omkring slangerne og trække dem væk fra deres stik.

• Find de bolte, der holder luften renere enhed og generatoren på plads. Bruge en topnøgle for at vende boltene i retningen mod uret for at fjerne dem. Løft begge komponenter fra motoren. Fjern de bolte, der er knyttet til den bageste timing bælte dækning. Løft dækslet væk for at få adgang til topstykke.

• Bruge en topnøgle til at fjerne boltene knyttet til topstykke. Løft hovedet ud af sted at få adgang til toppakning. Bruge en spartel til at lirke toppakning off motorblokken. Erstatte den blæst pakning med en ny. Placer topstykke tilbage på toppen af pakningen og sikkert på plads med monteringsbolte.

• Tilslut den bageste timing bælte cover, generator og luft renere enhed til motoren og sikkert på plads med monteringsbolte. Sted radiatoren slanger tilbage i til deres stik. Skub klemmerne tilbage over slangerne og sikkert på plads ved at stramme klemme bolte.

• Skru hætten fra radiatoren og hæld i nye kølervæske. Placer det negative kabel tilbage på batteriet terminal.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com