Hvad er en margen i Microsoft Word 2007?

February 24

Hvad er en margen i Microsoft Word 2007?

Ligesom andre tekstbehandlingsprogrammer indeholder Microsoft Word 2007 en række afsnitsformatering værktøjer, herunder evnen til at indrykke sætninger, automatisk ombrydning af tekst i slutningen af sætningen og retfærdiggøre tekst. Den ansøgning, til rådighed for Windows-systemer, også lader dig indstille margener inden for et dokument til din smag. Margenindstillingen er tilgængeligt via Word 2007 "Page Setup" og gælder for hver side i dokumentet.

Margener

En margin i Microsoft Word 2007 er en af de ydre blanktegn rundt i kanten af dokumentet. Margenen angives uden for printerens udskriftsområde og direkte kan du skrive ikke i en margen. Men du kan indsætte sidetal, sidehoveder og sidefødder i en margen ved hjælp af Word's "Indsæt," "Sidehoveder og sidefødder" valgmulighed. Margenen tilføjer hvide plads omkring dit dokument svarer til en mat omkring et billede.

Margen standardindstillinger

Tekstbehandlingsprogram indstiller automatisk en margen standardværdi på "1 tomme" på toppen og bunden af dit dokument; og en "1.25-tomme" margin standardværdien på hver side af dokumentet. Programmets standard rendestenen værdien er "0" inches. Tagrenden er en margin indstilling for bindende sider sammen at danne et hæfte. Tagrenden giver et ekstra beløb af hvidt plads øverst på hver side eller indvendige margener af to modstående sider, der accepterer bindende metode--lim, nikkelhæftning eller anden form for bindende sider sammen. Hvid plads er nødvendig så bindende metode ikke skåret i dit hæfte tekst eller grafiske elementer, herunder billeder, multimedieklip, diagrammer.

Margen advarsel

Hvis du indstiller Word 2007 margin indstilling for "0 inches" på alle sider, programmet vil give dig en advarsel, "En af flere margener er placeret uden for udskriftsområdet på siden", når du forsøger at udskrive dokumentet. Denne fejl forhindrer dig ikke i udskrivning, men printeren kan afskære dele af dokumentets tekst eller grafik. Word 2007 indeholder en "Fix" løsning sammen med den advarselsmeddelelse, der automatisk øger Margenindstillingen for en eller flere sider.

Adgang til sidemargenen indstilling

For at indstille dokumentets margenindstilling, skal du klikke på fanen "Sidelayout" på hovedværktøjslinjen i Word 2007 og derefter Klik på "Margen" i gruppen "Sideopsætning". Klik margin indstilling, du ønsker fra "Margen" dialog boks---"Normal," "Smalle", "moderat" "Bredt," "Spejlet," "Office 2003 standard" eller "Brugerdefinerede margener." Indstillingen "Brugerdefinerede margener" kan du manuelt angive margenværdier for "Top," "Bunden," "Venstre" og "Højre" sider af dokumentet.

Visning af Word 2007 marginer

For at få vist dit dokument margenindstilling, klik på Microsoft Office-knappen i det øverste venstre hjørne af skærmen og klik på "Word indstillinger." Klik på Avanceret"" derefter afkrydsningsfeltet ud for "Vis Tekstgrænser" under overskriften "Vis dokumentindhold". Dokumentets margener vil vises som stiplede linjer på skærmen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com