Alternativer til kabel eller satellit TV modtagelse

July 30

Kabel- og satellit-tv-tjenester giver underholdning og nyheder til omkring 85 procent af amerikanske hjem, ifølge FCC. Nogle husholdninger, men leder efter alternativer til disse tjenester, enten på grund af problemer med modtagelsen, en afsky for udbyderen af monopol i området eller blot et ønske om at sænke månedlige regninger. Hvis du ønsker din underholdning fix uden at påberåbe koaksialkabel eller en parabol, er der et par muligheder tilgængelige for dig.

Internetudbydere og telefon selskaber

Afhængigt af DSL-udbyder i dit område, kan du have mulighed for at modtage tv programmering via telefonlinjen. AT & T's U-vers service kan give mere end 100 tv kanaler sammen med deres high-speed internet service, og mange andre internetudbydere er begyndt at tilbyde tv-pakker samt. Din digitale TV-indstillinger afhænger af, hvilke udbydere tilbyder service i dit område, og priser er normalt sammenlignes med kabel-tv-tjeneste.

Hulu

Internettet er en anden kilde for tv-underholdning. Hulu giver nuværende programmering fra NBC, ABC, og ræv samt en betydelig mængde af ældre indhold og film. Hulu tilbyder en gratis service samt en betalt tier, som indeholder mere indhold for $7.99 pr. måned, fra tidspunktet for denne offentliggørelse. Den primære begrænsning af Hulu er at slutbrugerens første episoder tage mindst en dag at dukke op på tjenesten, og netværk undertiden forsinke dem længere af kontraktlige grunde.

Netværk hjemmesider

Du kan også finde tv-indhold tilgængeligt på nettet websites. Alle de store netværk giver streaming video af deres mest populære shows, som gør nogle kabelkanaler som FX og USA. Indhold kan være begrænset til de seneste episoder af hvert show, og episoder kan tage 24 timer eller mere skal vises online efter deres første løb.

Netflix

Hvis du har en yen for ældre tv-serier, bærer Netflix et stort bibliotek af viser tilgængelige for leje af DVD eller via streaming video. Netflix's streaming-tjeneste starter ved $7.99 pr. måned på tidspunktet for denne offentliggørelse, med dyrere planer giver mulighed for leje af DVD-diske med posten. Udvalg af tilgængelige underholdning er omfattende, selvom ikke alle titel er tilgængelige for streaming på et givet tidspunkt, og nogle studios begrænse deres programmering fra tjenesten når først udgivet.

Æteren

Ud over Internet-baseret underholdning valgmuligheder, kan du stadig modtage lokale og netværksprogrammering over luften med en antenne. Digital tv-transmission giver mere klarhed og kanal muligheder end tidligere analoge tjeneste, men det kræver enten en digital-ready tv eller en digital omformer boks til en ældre TV. Indholdet er generelt begrænset til de store netværk, men denne indstilling tillader dig at se slutbrugerens første programmering som det airs.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com