Sådan aktiveres en brugt Verizon Cell Phone

April 6

Sådan aktiveres en brugt Verizon Cell Phone. Verizon Wireless tilbyder en bred vifte af telefoner til at vælge fra, men nogle mennesker foretrækker at aktivere en brugt mobiltelefon i stedet for at købe en ny. Aktivering af en brugt Verizon cell phone er normalt billigere end at købe en ny mobiltelefon. Hvis du vil aktivere en brugt Verizon cell phone, er der et par ting, du skal gøre.

Instruktioner

• Beslutte, om du ønsker at aktivere din brugte mobiltelefon i person (på en Verizon Wireless butik eller autoriseret forhandler), online eller over telefonen med en kundeservicerepræsentant (Se nedenstående ressourcer). Vælg den metode, der passer bedst til dine behov.

• Kontroller, at den anvendte telefon er kompatibel med Verizons netværk. Verizon Wireless aktiveres kun GPS-kompatible enheder på deres netværk. Når du kontakter Verizon Wireless, kan nogen bekræfte phoneâ € s fabrikat og model med dig.

• Kontrollere status for den anvendte mobiltelefon ved hjælp af telefonens elektroniske serienummer (ESN). For at aktivere din brugte Verizon cell phone, en repræsentant for kundeservice skal kontrollere telefonen blev rapporteret tabte eller stjålne eller ej, og om der er en tidligere balance på det. Hvis telefonen blev rapporteret tabte eller stjålne, har repræsentant til at tale med den person, der rapporterede det tabte eller stjålne før du kan fortsætte aktiveringsprocessen.

• Vælg en plan og betale det relevante (er). Afhængigt af dit valg af planen og kredit historie, du måske eller måske ikke har til at betale et aktiveringsgebyr og/eller depositum.

• Hel aktivisering oparbejde. En kundeservicerepræsentant guider dig gennem aktiveringsprocessen med blot et par enkle trin. Du kan bruge telefonen, lige efter du har fuldført aktiveringsprocessen. Hvis du er nuværende Verizon Wireless kunde, kan du muligvis bruge SIM-kortet fra din aktive telefon og overføre det til den anvendte Verizon mobiltelefon.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com