Sådan Roll op en elektrisk forlængerledning

April 14

Sådan Roll op en elektrisk forlængerledning

Elektriske forlængerledninger er en af de mest almindelige poster i et hus på grund af deres nytteværdi. Mens alle forstår, hvordan du bruger forlængerledninger, kender ikke mange mennesker hvordan man korrekt rulle dem op, så de vil holde fra at få viklet ind, når de gemmes. Ved rullende dem (eller coiling dem) efter hver brug, vil det spare en hel masse tid med den irriterende opgave at udrede dem når du ønsker at bruge dem igen. Korrekt opbevaring vil også forhindre skader på ledninger.

Instruktioner

• Hold ene ende af ledningen i hånden og lad resten af ledningen går til jorden. Tillad kinks og eventuelle spændinger i ledningen til lette af wiggling ledningen lidt i hånden. Når ledningen er blevet lempet, Sørg for du holder ledningen med håndfladen opad.

• Lave den første coil. For at gøre dette, måle ud omtrent tre fødder af ledningen og løkke det rundt om din hånd, der holder ledningen så det er i en cirkel.

• Gentag processen i den modsatte retning. Efter den første coil, gøre den anden spole ved at lave en sløjfe i anden retningen og holde det ud for løkken du allerede lavet i hånden. Selv om dette kan synes unaturligt, vil ledningen naturligvis falde i denne retning.

• Fortsæt skiftevis frem og tilbage med ledningen, indtil hele forlængerledningen er rullet op. I slutningen af proceduren vil du have en cirkel, der bør løst hænge fra din hånd. Hvis du gjorde dette forkert, vil cirklen har en masse af spænding i det og skrap hen til hænge til opbevaring.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com