Sådan bruges et digitalt videokamera som en Webcam

September 25

Sådan bruges et digitalt videokamera som en Webcam

Et webcam er en USB tilsluttet videokamera, der er spænder i kvalitet fra fattige til gode. Nogle webkameraer har ikke engang en mikrofon. Hvis du har et digitalt videokamera, giver det mening at bruge dette kamera i stedet for at købe en ny webcam, som sandsynligvis ikke vil være så høj kvalitet som DV-kameraet alligevel.

Instruktioner

• Tag et kig på DVDriver, en simpel software-løsning, der gør computeren tror, at dit DV, firewire forbundet kamera er faktisk en USB tilsluttet generiske webcam. Software-funktioner ved at oprette en windows USB webcam driver, kan du bruge DV-kameraet i nogen af dine foretrukne chat-programmer, herunder Skype, MSN messenger, AOL messenger og Google Chat.

• Prøv WebcamDV, et program, der svarer til DVDriver, og fungerer også med alle de populære chat-programmer. WebcamDV tilbyder et par ekstra funktioner, som giver dig mulighed for at optage, redigere og webcast din video fra DV-kameraet.

• Tjek ActiveWebcam hvis du er interesseret i at bruge dit videokamera til sikkerhedsoperationer. Denne software giver dig mulighed at tilslutte næsten enhver concievable videokilde til din computer og bruge den som et webcam. ActiveWebcam giver også mulighed for optagelse og udsendelse af ubegrænset andre kameraer, så hvis du har en multi-kamera oprettet dette er vejen at gå.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com