Hvordan kan jeg indsætte et sideskift på Microsoft Word 2008?

December 10

Hvordan kan jeg indsætte et sideskift på Microsoft Word 2008?

Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram, der almindeligvis anvendes til business og hjem dokument produktion. Få brugere af hjemmecomputere, men har nogen uddannelse i tricks og hemmeligheder for succes ved hjælp af Microsoft Word.

Indsætte et sideskift

En teknik mange Microsoft Word-brugere ikke kender er hvordan du indsætter et sideskift i et Word-dokument. De fleste brugere blot Tryk ENTER gentagne gange indtil indsætningspunktet er på den følgende side. Men denne metode kan ikke garantere at tegn har indtastet vil ende på en ny side.

Der er flere måder at indsætte et sideskift, der vil garantere en ny side. Først er at bruge den genvejstast teknik. En genvejstast er en nøgle eller kombination af taster, der kan presses til at oprette et bestemt resultat. For et sideskift er den genvej nøgle kombination CTRL + ENTER. Hvis du vil bruge denne genvejstast, placere indsættelsespunktet hvor du ønsker sideskiftet. Derefter, tryk på og hold CTRL-tasten og trykke på ENTER. Microsoft Word indsætter et sideskift på dette punkt.

Se din sideskiftet, klik på fanen øverst på skærmen Hjem. I boksen på mærket "Punkt" nederst i menuen, skal du klikke på knappen markeret med afsnitssymbol--det ligner en tilbagestående kapital P med to lodrette streger. Skærmen dokument vil nu have synlige mærker hvor hvert afsnit slutter og en afmærkning for hver sideskift, der ligner en række prikker med ordet "sideskift" midt.

En anden teknik til at indsætte et sideskift er at bruge menuen Indsæt. Hvis du vil bruge denne menu, skal du klikke på fanen Indsæt placeret til højre for fanen Startside øverst på skærmen. Den første boks placeret længst til venstre i skærmbilledet indeholder en knap mærket "Page Break." Denne knap er markeret med en grafisk repræsentation af en pil mellem bunden af en side og i toppen af næste. Klik på denne knap for at indsætte et sideskift ved indsætningspunktet. Indsætningspunktet vil hoppe til begyndelsen af ny side.

Fjerne et sideskift

Hvis din sideskiftet er i den forkerte placering eller du har indsat en unødvendig sideskift, kan du fjerne den. En måde er at trykke på tasten, indtil du har elimineret unødvendige siden. Hvis dine punkt- og sideskift er synlige, kan du også placere markøren på sideskiftet og bruge tasten eller tasten DELETE til at fjerne sideskiftet.

Hvis du har indsat et sideskift og straks indse, at du ikke behøver det, kan du fortryde indsættelsen. Pil at fortryde det er placeret i øverste venstre hjørne af skærmen, til højre for den grafik, der ligner en miniature diskette (knappen "Save"). Du kan også fortryde din sideskift straks med en anden genvejstast kombination. Fortryd-genvejstast er CTRL + Z. Hold CTRL nede, og tryk på Z for at fortryde din sidste handling.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com