Sådan vedhæfte PDF-filer i et Word-dokument

July 26

Sådan vedhæfte PDF-filer i et Word-dokument

Du har måske en restaurant menu, Eventkalender, billede eller andre PDF-fil, som du vil medtage i et Microsoft Word-dokument. Studerende skal muligvis medtage illustrationer i et papir til en skoleopgave. Du kan nemt indsætte disse filer direkte i dokumentet og derefter ændre størrelsen på eller flytte dem du ønsker.

Instruktioner

1 Gå til menuen "Indsæt" på værktøjslinjen øverst på skærmen. Derefter gå til "Billede", og en ny menu vil åbne med en bred vifte af muligheder, herunder "Clip Art" og "Fra fil."

2 Vælg "Fra fil" og gennemse din computer dokumenter til PDF-fil du vil indsætte. Markere filen og klikke på "Indsæt". PDF-filen vises i dokumentet. På en Mac-computer, kan du blot trække PDF-fil direkte fra dit skrivebord eller en anden mappe i dit Word-dokument.

3 Ændre størrelsen på PDF-filen ved at klikke på det og trække hjørnerne for at gøre det større eller i at gøre det mindre. At trække ud center point vil strække PDF vandret eller lodret, så husk at bruge hjørner, hvis du vil beholde den PDF proportioner konstant. Du kan også flytte PDF i dokumentet ved at klikke på det og derefter trække det med din mus til en ny placering.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com