Hvordan man kan farve korrekte i Final Cut Pro

November 9

Farvekorrektion giver mulighed for video skud på forskellige kameraer eller under forskellige (eller endda dårlige) lysforhold bruges sammen. Apples Final Cut Pro software har flere indstillinger for farvekorrektion. Læs videre for at lære hvordan man kan farve korrekte i Final Cut Pro.

Instruktioner

1 Spille det valgte klip på tidslinjen, så det spiller på lærredet. Stop klip på et tidspunkt, hvor der er nogle hvide og en række af farve. Klik på klip på tidslinjen, så det vises i seeren.

2 Vælg fanen "Effekter" i boksen projekt (øverste venstre hjørne). Klik på pilen ved siden af videofiltre. På listen vises, skal du klikke på pilen ud for farvekorrektion. Dobbeltklik på "Farve Corrector 3-måde."

3 Klik på fanen markeret "Farve Corrector 3-vejs" i fremviseren. Tre farve hjul skal vises.

4 Vælg knappen "Auto Contrast" (den midterste knap under Auto niveau). Klik derefter på pipetten ved siden af hjulet mærket "Hvide." Flyt markøren til et element, der skal være ren hvid i lærredet og klik på den.

5 Klik på pipetten ved siden af hjulet markeret "Sorte." Flyt markøren til et element i Canvas billedet, der skal være sort. Klik på den.

6 Justere mætning af øjet ved hjælp af skyderen i bunden af vinduet farve Corrector 3-vejs Viewer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com