Sådan bruges QuickBooks CipherLab

June 27

QuickBooks er storesøster til Quicken. Begge er stærke finansielle software-applikationer, men QuickBooks er specielt designet til at hjælpe små virksomheder med at fremskynde regnskabsmetode. Ved at automatisere mange af de store bogholderi funktioner, tillader QuickBooks brugernes hen til udvikle mere opdaterede og nøjagtige rapporter for både interne og eksterne rapportering. Et værktøj QuickBooks giver til sine brugere, der er afhængige af pos post er CipherLab. CipherLab integrerer brugervenlighed ved hjælp af en håndholdt lager tracker med QuickBooks finansiel programmel.

Instruktioner

1 Forstå, hvad CipherLab er. CipherLab hjælper brugernes hen til registrere pos poster med en håndholdt lager scanner. Denne scanner omtales som en PDT.

2 Adgang til guiden Hardware installation for at konfigurere PDT fra menuen filer. Sørg for Point of Sale installationssoftwaren er i din CD-ROM. Følg alle på skærmen hurtig instruks hen til sammenknytte og konfigurere jeres PDT.

3 Test din PDT. Hvis det ikke virker, skal du muligvis vælge en COM-port i Windows Enhedshåndtering.

4 Anmeld eller vælg indstillinger i menuen "Rediger". Vælg "Bærbare Data Terminal" i venstre menuen og vælg "CipherLab 8000 (USB)" fra drop-down listen i feltet "Bærbare Data Terminal".

5 Vælg COM-portnummeret til at matche COM-porten tildelt PDT i "Enhedshåndtering" og Gem.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com