Photoshop komiske effekter

December 16

Photoshop komiske effekter

Tegneserier har været en populær form for underholdning og litteratur i generationer. Mens de fleste mennesker er tilfredse til at læse og nyde tegneserier, som andre, vælger nogle mennesker at gøre deres egne. Photoshop har en række nyttige værktøjer til dette formål.

Bam!

En af de ting, du ofte ser i ældre tegneserier er visualiseret lydeffekter, såsom "Bam!" eller "Splat." I moderne tegneserier, er disse oftest anvendes til comic relief, selvom mindre verbal lydeffekter, såsom "Screeeeech" stadig vises. For at oprette disse effekter i Photoshop, bruge penværktøjet med en "" formlag til at oprette den ydre form, der indeholder ordene. Dette er normalt en kantet form. Derefter bruge tekstværktøjet til at føje din tekst. Brug drop shadow effekt under "FX" til at gøre teksten skiller sig ud.

Talebobler

Hvis du vil have set tegn i din tegneserie, du har brug for tale og tanke bobler i karakterernes hoveder. Du kan tegne disse i dig selv, men det er trættende. En enklere tilgang er at bruge de presets findes med værktøjet "Custom"-figur. Når det er valgt, kan du trække disse på lærredet, uanset hvor du har lyst og fylde dem med din tekst.

Skygger

At skabe skygger for dine karakterer er en let effekt at gøre. Dette skal fungere, skal du har adskilt elementerne i din tegneserie side, herunder tegn og baggrunden på forskellige lag. Vælg det tegn med et af markeringsværktøjerne. Opret et nyt lag lige over baggrundslag og farve valg med grå eller off-sort. Brug funktionen Forvræng under menuen "Rediger" til at strække skygge til jorden.

Gradient dybde

Hvis du ønsker at skabe en følelse af dybde på nogle af de runde objekter i din tegneserie, er en måde at bruge gradient værktøjet. Ændre Standardfarverne for forgrund og baggrund til hvad du ønsker at bruge. Vælg gradienten værktøj fra værktøjslinjen. I værktøjsindstillingerne øverst vælge "Forgrund til baggrund" gradient og derefter vælge "Lineær." Når du trækker denne gradient fra midten af en cirkel, skaber det dybde.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com