Nokia E90 Tricks

October 18

Nokia E90 Tricks

Din Nokia E90 er mere end bare en telefon, der placerer opkald og sender SMS-beskeder. Det omfatter alle former for nyttige funktioner og features til at hjælpe dig gennem din dag, som en besked læser, måleenhed/omformer og en stregkodescanner. Vel vidende din telefons ekstra funktioner vil tillade din telefon til at fungere mere effektivt.

Konverter

Telefonen har en indbygget converter, der udfører konverteringer mellem enheder og valutaer. Dette er nyttigt, hvis du er på købmand og behov for at tilpasse enheden af en fødevare med en opskrift, eller hvis du er i et andet land og nødt til at finde mængden af penge til at tippe din taxachauffør. Du kan få adgang til konverteren ved at trykke på knappen "Menu" vælge "Office" og derefter "Konverter." Du vil blive bedt om at vælge hvilken enhed eller valuta du ønsker at konvertere. For at konvertere målinger, bruge fire-vejs navigationstasten til at rulle "Type", "Indstillinger" og "Konverteringstype." En liste over foranstaltninger, der vises. Vælge den du kan lide, angive enheden og indtaste værdien for det felt, du ønsker at konvertere i feltet "Beløb". Det konverterede beløb vises i feltet tomt "Beløb".

Besked læser

At læse dine tekstbeskeder nemmere ved at aktivere indbygget meddelelse læseren, der lyder tekstbeskeder tilbage til dig med et tryk på en knap. Aktivere funktionen ved at holde venstre navigationstasten nede, når du modtager en SMS-besked. For at starte den automatiske aflæsning af din tekst skubbe besked (eller e-mail) soft-knappen under "Indstillinger" og derefter "lytte." Du vil høre beskeden bliver læst højt. For at springe til den næste meddelelse, skal du skubbe navigationsknappen. At gå til begyndelsen af besked push navigation op. Rulle til venstre eller højre for at slå stemmens lydstyrke ned eller op, henholdsvis. Stoppe læsningen ved at trykke tasten "Ende". Hvis du vil justere stemmeegenskaber, tryk "Menu", "Tools" og derefter "tale".

Stregkodelæser

Blandt dine handy telefonfunktioner er en sjælden funktion i celle foretage en opringning verden kaldet "Stregkodelæser." Denne funktion faktisk scanner og afkoder todimensionale stregkoder, som dem der findes i blade. Koderne har oplysninger såsom e-mail-adresser og telefonnumre. Du kan begynde at scanne stregkoder ved at få adgang til telefonens kamera. I kameratilstand, skal du vælge "Scan koden." Du vil se røde streger på skærmen. Placer stregkoden i de røde linier og du vil se oplysningerne om afkodes på displayet. Gemme oplysningerne ved at trykke "Indstillinger" og derefter "Gem."


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com