Hvordan man spore en begrænset celle telefonnummer

July 14

Hvordan man spore en begrænset celle telefonnummer

Hvis du nogensinde har været modtager af en begrænset celle telefonopkald, ved du, hvor irriterende disse uønskede opkald er. Ofte vil du samle op, kun at blive mødt med en robo-stemme eller værre, en hang-up opkald. Begrænsede opkald vises normalt fordi kalderen ikke ønsker du at vide hans antal; det kunne være nogen ringer fra en jilted bejler til en kreditor. Find ud af hvem placere disse opkald til din telefon med hjælp fra en lille teknologi.

Instruktioner

• Spørg telefonselskabet for opkald sporing. Med sporing af opkald, kan du ringe * 57 på telefonen straks efter modtager en begrænset indkaldelse. Hvis antallet stammer fra din lokale ringer inden, vil du kunne få adgang til antallet.

• Kalde dit telefonselskab og anmode om anonym hidkalde blokning på telefonen. Anonym hidkalde blokning vil rute begrænset opkald til en automatisk meddelelse, hvori du har valgt ikke for at modtage anonyme opkald. Kalderen har ikke noget valg, men for at kalde dig tilbage fra en ikke-begrænset antal. Du kan have til at betale et par dollars om måneden for tjenesten, men det kunne være det værd for fred i sindet.

• Ring dit telefonselskab og bede sættes ærgrelse skrivebord. Du telefon selskab kan kræve dig til at placere en formel politianmeldelse på fil, før de træffer foranstaltninger mod chikanerende opkald. Telefonselskabet kan derefter sætte et spring spor på din linje, afslører den begrænsede antallet til dit telefonselskab. Disse oplysninger kan derefter blive overgivet til retshåndhævelse, der kan udstede partiet en advarsel eller fil afgifter.

Tips & advarsler

  • For alvorlige trusler eller obskønt opkald, fil en politirapport straks. Give så mange detaljer som du kan huske om opkalds såsom tonen, om hun lød beruset eller hvis hun havde en accent.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com