Hvordan man bruger iPhone Ringtones mappen

May 4

De fleste mobiltelefoner, ligesom Apples iPhone, kommer med en bred vifte af ringe som "Fårekyllinger" og "Gamle telefon." Men nogle mennesker vil have mere, eller specialiserede ringetoner-- og de vil betale for dem. Ifølge Wired, det amerikanske samfund af komponister, forfattere og udgivere sagsøges ved & T og Verizon for krænkelse af ophavsretten på grund af udbetaling af ophavsretligt beskyttet sange. Heldigvis for dem, der nyder den nyeste ring tone version af et pop hit, afviste en føderal dommer dragten. Hvis du ønsker at afprøve forskellige ringetoner på din iPhone, skal du åbne mappen for at prøve en ny ring.

Instruktioner

• Tryk på knappen "Indstillinger" på de vigtigste skærmen på din iPhone. Når du trykker på den, skal du trykke på indstillingen "Lyde" nedenunder meddelelser i mappen indstillinger.

• Tryk på "Ringetone" i mappen lyde. Det vil tage dig ind i mappen ringetone. Du kan vælge mellem mange forskellige standard ringetoner.

• Klik på en ringetone og en markeringen vises ved siden af. Derefter vil du høre et kort udsnit. Tryk på igen for at høre det igen eller trykke på en anden ringetone. Når du beslutter dig på den ring, du ønsker, klik på den.

• Tryk på knappen "Lyder" på den øverste venstre hjørne af skærmen for at tage dig tilbage til mappen lyde. Tryk derefter på knappen "Indstillinger" i øverste venstre hjørne af skærmen for at gå tilbage til indstillinger.

• Tryk på home-knappen på din iPhone til at tage dig tilbage til hovedmenuen. Næste gang du modtager et opkald, vil du høre din valgte ringetone.

Tips & advarsler

  • Du kan oprette brugerdefinerede ringetoner eller hente en fra din computer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com