Hvordan man opsætter PIP-funktionen på TV

October 24

PIP står for "billede i billede,", som skaber et lille vindue i øverste hjørne af TV-skærmen med en anden kanal end den på resten af skærmen. Det kan du se en kanal mens overvågning en anden--handy for overspringning reklamer, scanning for forskellige shows og ser New Year's bowl spil. PIP funktioner kaldes undertiden "Twin" eller "dobbelt" funktioner. Forskellige tv kræver forskellige set-up funktioner, men de grundlæggende trin er ens på de fleste modeller.

Instruktioner

• Se bag på dit tv. Du bør se to relevante række indgangsstikkene: en koaksial stik mærket "I" eller "I fra antenne," som vil være runde med en mælket hvidt plast center og et hul i midten og et sæt af tre små, runde RCA jacks farvekodede gul, rød og hvid. Du skal bruge både til at aktivere PIP.

• Se bag på din kabelboks eller VCR; du har brug for ene eller det andet operere PIP. Du bør se en række stik ligner dem på dit TV: to koaksial stik mærket "I" og "Ud", og et sæt af tre RCA stik mærket "Out."

• Tilslut antenne eller kabel forbindelsen til den "I" eller "Antenne i" koaksial stik i boksen Videobåndoptageren eller kabel. Derefter Tilslut den ene ende af et koaksialkabel til at "Out" eller "Antenne ud" jack i Videobåndoptageren eller kabel-boksen og anden enden til den "I" eller "I fra antenne"-stikket på tv'et.

• Brug RCA-kabler til at slutte på Videobåndoptageren eller kabel-boksen "Out" stik til RCA "In"-stik på tv'et.

• Hvis du har en VCR og en kabelboks, bruge en coaxial kabel splitter til at samle dit system. Tilslut kabel-input-stikket til splitteren, derefter køre et koaksialt kabel fra den ene side af splitteren til TV'et og en anden koaksialkabel fra anden siden af splitteren til kabelboksen. Begge kabler bør gå ind i "In"-stik af deres respektive komponenter. Køre en tredje koaksialkabel fra "In"-stik på videoen til "Ud"-stikket på kabelboksen. Endelig køre RCA stik mellem TV og VCR som i trin 4.

• Drej på alle komponenter og aktivere knappen PIP-funktionen på din TV remote. TV'et skal nu tillade dig at bruge funktionen som normalt.

Tips & advarsler

  • Detaljerne varierer afhængigt af slags TV du bruger. Tjek din instruktionsbog til eventuelle yderligere instruktioner for at konfigurere en PIP-funktion. Nogle nyere TV tillader PIP funktioner uden at bruge en kabelboks eller en Videobåndoptager. Blot Tryk på PIP eller Twin View på fjernbetjeningen (som anført i din instruktionsbog) til at aktivere funktionen.
  • Sluk for TV, VCR og kabelboksen før du tilslutter kabler. Du risikerer ellers en kort.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com