IPhone kalender funktioner

March 30

Din iPhone kan gøre næsten alt, og som omfatter administration af dine vigtige begivenheder og aftaler. Du kan manuelt føje hændelser til din iPhone kalender, ændre visningstilstanden for mere eller mindre detaljer, og endda synkronisere din iPhone med dine online konti til at holde dig kalender ajour mellem computeren og telefonen.

Visning af kalenderen

Standardvisningen for din iPhone kalender er hele måneden; Du kan ændre dette ved at trykke på "Dag" i bunden af skærmen, der viser den aktuelle dato lagt ud på timebasis intervaller, eller ved at klikke på "Listen", som viser en liste over kommende arrangementer.

Tilføjelse af begivenheder

Du kan tilføje en begivenhed eller aftale ved at klikke på plus-tegnet i øverste højre hjørne af skærmen. Udfyld navn og placering, starttidspunkt og sluttidspunkt. Dette gør det muligt at fylde i weekend-lang begivenheder eller enkelt udnævnelser. Du kan også indstille begivenheder til at gentage, såsom et månedligt regningen, og til at advare dig enten dage eller timer før hændelsen.

Redigere begivenheder

Vælg begivenheden kalendervisning og tryk på "Rediger" i øverste højre hjørne. Du kan ændre nogen af indstillingerne for begivenheden, eller brug denne skærm for at slette optagelsen. Klik på den kæmpe røde "Slette begivenhed" knap i bunden af skærmen for at slette den.

Synkronisere din kalender

Gå til "Indstillinger" og trykke på "Tilføj konto" under "Konti." Tryk på den slags konto, som du vil synkronisere med; indstillinger omfatter Microsoft Exchange, MobileMe, Gmail, Yahoo! og AOL. Udfyld kontaktoplysninger; eksempelvis for Gmail vil du tilføje din e-mail-adresse og adgangskode, og Angiv et navn til kontoen. Når kontoen er kontrolleret, Skub knappen ved siden af "Kalendere" til "On" til at synkronisere dine kalendere fra den pågældende konto. Hvis du har en eksisterende kalender på din iPod, du bliver bedt om enten holder disse begivenheder på din iPod eller slette dem.

Flere kalendere

Du kan få vist og flette flere kalendere på din iPhone--såsom synkronisering arbejde begivenheder fra din Outlook-kalender og personlige begivenheder fra din Google kalender. Hvis du vil skjule eller vise begivenheder fra en bestemt kalender, skal du trykke på "Kalendere" i øverste venstre hjørne af kalender app. Tryk på en kalender til at skifte uanset om det er vist eller skjult.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com