Sådan installeres en flad seng på en 1998 S-10

May 11

Sådan installeres en flad seng på en 1998 S-10

En flad seng på en Chevrolet S-10 lastbil kan være nyttige for en række ting. Flad senge gør det lettere at indlæse gården lastbiler ved gennemførelsen af større, hvis ikke altid tungere belastninger, og flad senge gøre et billigt alternativ til udskiftning af beskadigede senge. Bruge pres behandlet boards, hjælpe afværge skader forårsaget af insekter og vejr, og også gøre lastbil seng kan tilpasses til hvad du behøver at gøre.

Instruktioner

• Fjern stål sengen fra lastbilen ved første unbolting seng fra rammen, så unbolting brændstof påfyldningsstudsen bag gas døren. Fjern ledningsnettet på førerhuset, men bevarer de ledninger, der løber til bremselys.

• Bolt hver 2-af-6-af-6 i den lastbil seng monteres ved hjælp af godstransport bolte. De skal være vinkelret på linje med lastbil, som de er understøtter for den flad seng. Dette er en midlertidig installation.

• Lå to af 2-ved-12-by-8 bestyrelser i enderne af 2 af 6 bestyrelser til at oprette enderne af den flad seng. Disse bestyrelser vil være monteret på lastbil over baghjulene. Bruge træ skruer til at sikre dem på plads.

• Fjern transport bolte fra støtte bjælker, lay sidste fire 2-af-12-by-8 bestyrelser i sengen. Sikre, at disse er selv, så sikre dem på plads med træskruer.

• Bruge 2-ved-4-af-6 bestyrelsen til at skrue på bagsiden af lastbil seng. Dette stykke vil forhindre bed bestyrelser i opsplitning med brug. Bolt de bageste bremse lys på bunden af dette board og derefter geninstallere ledningerne bjærget fra afløste lastbil seng, at sikre ledninger til bunden af lastbilens nye flad seng.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com