Hvad er stang lejer?

July 12

Hvad er stang lejer?

I automotive mekanik er en stang bærende plain indflydelse (i modsætning til et kugleleje) bruges til at holde spinding skafter i sted hvor støtte er nødvendig for at holde stangen lige i løbet af sit løb. Udtrykket er også brugt som forkortelse for plejlstang lejer, som er noget helt andet. Hvis det er foreslået til dig, et problem med din bil skyldes slidte eller defekte stang lejer, er det afgørende at du præcisere, hvilken type af indflydelse er blevet identificeret.

Stang lejer

En rod betydning er en todelte (top og bund) band af glatte metal. I tilfælde af driveshaft stang lejer, eksempelvis er den øverste halvdel af kuglelejet en halvcirkel, der er monteret på undervognen af køretøjet. Bund halvdelen af lejerne er boltet fast til den øverste halve engang driveshaft er på plads. En pinhole gennem den øverste halvdel af bærende giver smøring til indersiden. Dette tillader akslen til at spinde inden for lejet uden at generere overdreven varme.

Plejlstang lejer

Plejlstang lejer (også kaldet stang-endelejer) er en komponent i den stempel til driveshaft del af drivaggregatets. Denne artikulerende kugleslib er også kendt som en fælles heim i USA og en rose fælles i Det Forenede Kongerige. Enheden blev opfundet i Nazi-Tyskland og blev opdaget af allierede i et tysk fly skudt ned over England i 1940. Patentrettigheder blev givet til Rose forsynet med selskab i Det Forenede Kongerige og firmaet Heim til Nordamerika. Rod-endelejer tilsluttes kladden bærende stempelstangen (også kaldet gudgeon eller håndled pin). I denne sammenhæng henviser "kladde" til del af stempelstangen, der kontakter og vender driveshaft. Erstatte plejlstang lejer er en standard skridt i en motor genopbygge.

Spundet stænger

Hvis du får at vide at din stang bærende er spundet, betyder det en opdeling i stangen forsynet med smøresystem opstod og der efterlod stang kuglelejet ikke smøres. Skaft, spinding inde i et tørt leje, varmer op meget hurtigt. Akslen udvider under varme til det punkt hvor det griber og løsner pejlingen fra sin lukninger. Lejerne er derefter hovedsagelig svejset til stang og spins med det. Køre en bil med en spundet stangen i længere tid vil varme op stang-ende forsynet med, hvilket resulterer i at smide en stempelstang, som vil ødelægge motoren ikke kan repareres

Anerkende forsynet med problemer

Manglende evne til at genkende og korrigere stang bærende problemer vil føre til katastrofale motorfejl. De fleste moderne personbiler er forseglet transmissioner. Dette tillader driveshaft til spin mens neddykket i transmission væske og gør stang forsynet med manglende meget sjældne. Desværre eliminere lukkede enheder behovet for en transmission væske reservoir, som var den tidligste varslingssystem for transmission væske lækager. Forsynet med problemer bør mistænkes når en vedvarende tikkende, der øger med rpm er hørbar.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com