Sådan Log ind på en iPhone ved hjælp af HSS

March 4

Sådan Log ind på en iPhone ved hjælp af HSS

SSH er en ekstern befale-kø værktøj at lader du administrere filer gemt på din jailbroken iOS enhed fjernt fra din computer. For at gøre dette, skal du dog have en SSH-klient installeret på din iPhone og en SSH-klient installeret på din computer. Når disse klienter er installeret, kan du logge ind på din iPhone ved hjælp af dens IP-adresse, når det er tilsluttet til din computer trådløst netværk.

Instruktioner

• Tryk på ikonet "Cydia" ansøgning om Iphone's hjem skærmen for at starte Cydia AppStore. Skriv "OpenSSH" i feltet Søg og tryk på "Søg"-knappen for at søge efter programmet.

• Tryk på "OpenSSH" indstilling på listen med søgeresultater og trykke på "Install" knappen for at installere programmet.

• Åbn en webbrowser og gå til et websted, der tilbyder en SSH terminal emulator til download. WinSCP, kit og TTSSH er nogle af de SSH terminal emulatorer anvendelig til Windows-platformen. Følg hjemmesidens instruktioner til download emulator installere filen. Når det er downloadet, skal du dobbeltklikke på installationsfilen og følge instruktionerne for at installere programmet.

• Tryk på ikonet "Indstillinger" på iPhone hjem raster, efterfulgt af indstillingen "Wi-Fi". Tryk på den blå pil til højre for Wi-Fi netværk, du er tilsluttet og nedskrive den IP-adresse, der vises på den følgende skærm.

• Lancere den SSH terminal emulator du installerede i trin 3. Skriv den IP-adresse, du skrev i trin 4 i pladsen, type "rod" i feltet mærket "Brugernavnet" og skriv "alpine" i feltet mærket "Adgangskode".

• Vælg indstillingen "SCP" fra "File Protocol" drop-down menuen og klik på knappen "Log ind" at oprette forbindelse til din iPhone via SSH.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com