Cadillac Transmission fjernelse

October 6

Cadillac Transmission fjernelse

Den raslende du hører, kommer fra din Cadillac transmission ikke er en god underskrive med hensyn til levetiden af din bils gearsystem. Højst sandsynligt er der kobling problemer eller der kunne endda være pinion gear problemer inde transmissionen, selv. Hvis du har bemærket transmission er begyndt at glide eller ikke fungerer korrekt, for at lave eller fejlfinding af det skal du slippe, eller fjerne, transmission fra køretøjet. Heldigvis, de fleste hjem mekanik kan forholdsvis let gøre dette uden nogen særlige værktøjer.

Fjerne Shifter

At fjerne shifter er nødvendig, når droppe transmission som ellers vil det ikke klart gulvet i Cadillac til at tillade fjernelse. Sætte bilen i frigear og chock hjulene. Skru Symbolskifter knop og løfte læder boot ud af shifter skaft. Brug et stik skruenøgle til at løsne og fjerne monteringsbolte holding skiftegrebet fremsendelse og fjerne shifter. Jack foran på bilen op fra jorden, så du har masser af plads at bevæge sig under det og sted jack står under hver side af den forreste aksel. Afbryde den negative batteri terminal.

Fjerne tilbehør

En række af tilbehør omkring transmission skal fjernes for at droppe transmission. Fjerne startmotoren og dens ledninger. Afbryde output aksel hastighed (eller OSS) sensor fra bilen og frakoble ledningerne fra transmissionen. Fjerne kobling release forsiden og frigøre kobling release kabel. Find bundproppen i bunden af transmissionen. Fjerne det og afløb alle transmission væske ud af køretøjet.

Fjerne Transmission

Placere en jack ind i bunden af transmission og derefter fjerne boltene holder crossmember på plads på rammen af Cadillac. Drop crossmember ned af vejen og derefter begynde at fjerne den nederste bellhousing bolte. Når begge bolte er fjernet, sænke jack lidt og bruge en forlængelse skruenøgle til at nå de øverste bellhousing bolte. Fjerne dem og derefter sænke transmission ud af motorrummet med jack. Skub transmission ud fra under bilen for inspektion og/eller reparation.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com