Problemer med Hyundai XG300l

June 21

Indført i USA for kun én modelår, blev 2001, Hyundai XG300 fremstillet som en mellemstore luksus sedan til det nordamerikanske marked (det hed storhed XG i Sydkorea--land bilproducent Hyundai). Det følgende år, det var igen badged som XG350 med nogle store ændringer, hvilket gør det en anderledes bil fra forgængeren.

Sideairbags

Nogle Hyundai XG300s muligvis defekt ledninger maveposer og stik, at montere til justerbart sæde pude forsamling. Airbag lys kan udløses som et resultat, der angiver, at sideairbags ikke kunne installeres, hvis der sker en ulykke. Risikoen for skader på grund af sidepåkørsel kan blive øget betydeligt som følge heraf. Autoriserede forhandlere kan Fastgør de trådløse maveposer og stik til bilens forreste sæde pude rammer vederlagsfrit.

Dæktryk

Nogle Hyundai XG300s muligvis tire pres skilte, der ikke overholder FMVSS nr. 110, som er en standard, som USA 's Department of Transportation sætter for regulering af dæktryk af landets køretøjer. Forkert dæktryk kan tidligt slid af dæk og forringe køretøjet håndtering. Ejere kan få en gratis, korrekte skilt fra enhver autoriseret forhandler.

Drivaggregatets

Nogle Hyundai XG300s havde drivaggregatets kontrol moduler (PCM) der blev forkert fremstillet. Dette kan spores til en kondensator, der ikke blev installeret korrekt på printpladen--noget, der kunne skade tænding manglende sensor og forårsage motor stalling. En autoriseret forhandler kan erstatte PCM vederlagsfrit.

Suspension

En betingelse, at hjemsøger også nogle Hyundai sonater og XG350s (XG300's efterfølger), er en usædvanlig hurtig korrosion af den forreste understel, accelererede i løbet af vinteren. Tegn på korrosion omfatte styreapparat pull og dæk forskydning. Dette problem kan let fundet under regelmæssig vedligeholdelse. Dog kan ignorerer disse tegn resultere i en eventuel tab af drev magt til hjulene, samt kontakt til forhjulet med fender eller hjulet godt.

En autoriseret forhandler kan inspicere understel for at måle mængden af korrosion. Hvis det ikke er så svær, forhandleren kan tilføje afløbshuller og rust-bevis det. Ellers vil forhandleren skulle erstatte den hele understel. Enten service ydes vederlagsfrit.

Motor

Nogle Hyundai XG300s muligvis en fejl i den masse luftstrøm (MAF) sensor. MAF sensor er nødvendige for at bestemme den korrekte brændstof masse leveret til motoren. Sådanne fejl kan forårsage "Check Engine" lys til at komme. MAF sensorer kan udskiftes på din lokale forhandler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com