Hvor hen til Reset computeren i en 1998 Chevy lastbil

April 22

Computer i din 1998 Chevy lastbil genererer og gemmer trouble koder baseret på betingelse af køretøjets emissioner system. Når der er et problem med emissioner system, vil "service motor snart" lys komme på i din lastbil. Dette vil angive behovet for at diagnosticere den præcise karakter af problemet og løse det. En auto dele butik vil diagnosticere problemet gratis. En Chevy forhandler vil diagnosticere problemet, men for et mindre gebyr. Fordelen ved at have en forhandler gør diagnosen er, at de bedre kan identificere problemet ved hjælp af diagnostisk software lavet specielt til dit køretøj, mens auto dele butiks diagnostiske test enhed vil give dig bare et generelt indtryk af hvad der er galt (dvs., det vil fortælle dig flere mulige problemer i emissioner-systemet vs. den nøjagtige sensor, der ikke har). Når du har løst problemet, skal du nulstille computeren.

Instruktioner

• Åbne kølerhjelmen af din Chevy lastbil og løsne låsemøtrikken på det kabel, der løber til den negative terminal batteri. Møtrikken er på den kabelklemmen, og skal være løsnes med en 10mm stik og stik skruenøgle.

• Slip klemme ud af den negative batteri terminal og vente 15 minutter.

• Reconnect kabelklemmen og fastgøre den til terminal med en topnøgle.

• Starter lastbilen og vente på motoren lys til at slukke. Dette vil betyde, at din computer er blevet reset (og alle problemer med koder er blevet ryddet).


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com