Hvordan man Wire Surround Sound-højttalere

May 6

Hvordan man Wire Surround Sound-højttalere

Surround sound-højttalere producere forskellige lydsignaler fra en multi-kanal receiver til at højne realismen, når du ser film eller andre programmering på TV. Modtageren sender forsinket signaler fra forsiden til bageste surround sound-højttalere for at simulere bevægelse af objekt gennem rummet. Centerhøjttaleren nær TV'et leverer de fleste af dialogen, mens en powered subwoofer prdouces lavfrekvens-bas. Hver tilslutning af fronthøjttalerne er mærket på bagsiden af modtageren til hurtig opsætning.

Instruktioner

• Sted højttalere rundt i lokalet baseret på afmærke trykt på bagsiden af hver højttaler, eksempelvis venstre front, center og højre front. De to forreste højttalere bør flanke fjernsyn med centerhøjttaleren over eller foran TV-skærmen til anker dialogboks fra højttaleren til handling på skærmen. Stil subwoofer-højttaleren inden for tilslutning afstand af modtageren, som afhænger af længden af de tilgængelige subwoofer kabel. Baghøjttalerne gå bag de vigtigste Siddekrog, såsom en sofa og stole, med hver højttaler vendte indad 45 grader.

• Unspool og skære en længde af højttalerledning helt fra hver højttaler til panelet bageste forbindelse på modtageren. Skræl fra hinanden, to wire tråde på højttalerkabel og derefter strimler 1/2 tommer af isolering fra to ledninger på hver ende. Twist ledninger tråde af samme farve sammen for at danne to flettet ledninger i hver ende. For eksempel, nogle taler tråde er rød og sølv. Twist sammen alle de røde tråde, så alle i sølv.

• Skub de to terminal håndtag på bagsiden af hver højttaler at finde hullet nedenunder hver terminal. Indsæt én ledning i hul under den røde terminal og den anden i hul under den sorte termianl, derefter slippe løftestænger for at sikre ledninger på plads.

• Hook op anden enden af hver ledning til to terminalerne mærket for det særlige højttaler på bagsiden af modtageren. De to ledninger fra venstre fronthøjttaler, for eksempel, oprette forbindelse til de venstre front terminaler på modtageren. Være ledning tilsluttet røde terminalen på højttaleren er forbundet i anden enden til den røde terminal på modtageren. De resterende wire tillægger den sorte terminal.

• Skubbe i stikket den ene ende af sub kabel til output-stikket mærket til en subwoofer på bagsiden af modtageren, så sæt stikket i anden enden til stikket på bagsiden af sub.

• Tilslut de elektriske ledninger for subwoofer og modtageren i en stikkontakt.

Tips & advarsler

  • Komplet alle audio forbindelser inden du tilslutter elektriske kabler til magten.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com