Hvordan til at se film på iTouch

July 8

Hvordan til at se film på iTouch

IPod Touch eller iTouch, er en transportabel medieafspilleren og personlig digital assistent med trådløs internetforbindelse udviklet af Apple. Folk bruger enheden for lytte til musik, spille spil og endda se film. Du kan downloade film fra iTunes og derefter overføre dem direkte til din iTouch.

Instruktioner

• Hente og installere iTunes på din computer, hvis du ikke allerede har programmet. Gå til webstedet iTunes og klik på den blå "Download iTunes" knappen i øverste højre hjørne. Vælg dit operativsystem på den næste side og klik på "Download nu". Gem filen på din computer, åbne det efter det er færdig downloadet og følge installationsvejledningen.

• Åbn iTunes på din computer og klik på "iTunes Store" på venstre værktøjslinjen. Klik på "Film" øverst i browseren. Vælg film du vil fra Udvalget. Brug boksen "Søg Store" i øverste højre hjørne af browseren, hvis du har problemer med at finde en film. Klik på den film du ønsker og derefter klikke på "Køb film" for at købe og begynde at downloade.

• Tilslut din iTouch til computeren ved at tilslutte dit USB-kabel til iTouch og slutte anden enden til en USB-port på computeren.

• Overføre filmen til din iTouch, når den er færdig downloadet. Klik på "Film" under "Bibliotek" på venstre værktøjslinjen, finde den film, du har hentet, klik og hold fast i film udvalget og træk den til din iTouch på venstre værktøjslinjen.

• Klik på symbolet for skub ud ved siden af din iTouch opført på venstre værktøjslinjen til sikkert frigøre it fra din computer. Filmen er nu klar til at se på din iTouch.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com