Sådan ændres en Chevy Universal fælles

June 8

Sådan ændres en Chevy Universal fælles

En injiceres plast retainer, en, der gør fjernelsen af slidte led meget vanskeligt, bevarer mange af Chevrolet kardanled (U-leddene) i baghjulstræk-biler og lette lastbiler. Heldigvis ændrer Chevy U-leddet i en enkel procedure, der er under færdighedsniveau i de fleste hjem mekanik. Før du begynder, hæve og understøtte køretøjet med en gulv jack, og holdning jack står under bagakslen. Derefter sænke køretøj på jack stande. Dette vil forhindre skader forårsaget af Chevy afsporet jack.

Instruktioner

• Fjerne drivakslen ved at fjerne fire møtrikker eller bolte den vedhæftes pinion gear æggeblomme, ved hjælp af en 12 mm skruenøgle. Skub den frem til transmission halen akslen boliger, sænke det ned og lysbillede sig baglæns ud af transmission halen akslen boliger. Fange nogen spildt transmissionsolie i afløbet pan.

• Varme æggeblommer af drivakslen med propan torch fjerne injiceres plast holderen holder U-fælles caps på plads. Som æggeblomme er opvarmet, vil plast smelte og kog. Dette bevirker at udvide og skubbe sig selv ud af blommesækken.

• Fjern U-fælles caps og den gamle U-fælles, ved hjælp af U-fælles tryk. Denne enkle "C"-formede presse klemmer på fælles og tvinger caps fra blommesækken som du stramme værktøjet. Når du har fjernet en cap, vende værktøjet og tryk på anden en ud. Derefter flytte til den næste æggeblomme, og så videre, indtil du har fjernet alle U-leddene.

• Rense enhver rust eller snavs ud af æggeblommer, og installere nye fuger, ved hjælp af pressen til at skubbe i den nye hætter og holderne. Når du har installeret en cap i en æggeblomme, glider U-fælles op i æggeblomme og derefter ned i fælles landbrugspolitik. Derefter installere anden fælles landbrugspolitik på at halvdelen af leddet. Når begge hætter er installeret i æggeblomme, fastgøres de nye stål holderne på ydersiden af blommesækken.

• Geninstallere drivakslen ved at skubbe det ind i halen akslen boliger af transmissionen og derefter glider det på plads på pinion æggeblomme. Spænd det på plads, ved hjælp af fire møtrikker eller bolte fjernes i trin 2.

• Sænke Chevy off jack stande, og prøvekøre den.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com