Hvad er Direct3D Output?

March 24

Direct3D er et program, der hjælper i præstationen af tre-dimensionelle billeder. Microsoft udviklede Direct3D for at konkurrere direkte med OpenGL, en anden gaming programmeringsgrænseflade. Direct3D er en del af DirectX overførelse grænseflade. Selv om designet som et Windows-program, kan du også køre Direct3D på andre operativsystemer, når de anvendes i kombination med vin open source-software.

Om Direct3D

Direct3D's primære anvendelse er at gengive billeder til gaming applikationer. Programmet fungerer som grafisk base for både Xbox og Xbox 360. Microsoft opdaterer jævnligt Direct3D ved at frigive nye versioner af programmet. Den aktuelle version af Direct3D, i December 2011, også tillader brugeren at udføre to-dimensionelle billede rendering funktioner. Denne funktion hjælper med til at gøre programmet mere all inclusive og en direkte konkurrent til programmet OpenGL.

Hvad er Output?

Output er de data, som et computerprogram gengiver, tillader brugeren at se eller opfatte et billede. Direct3D output er de endelige tre-dimensionelle billede eller sekvens af billeder, der programstreams som følge af oplysninger indtastet af brugeren. Disse oplysninger gør det muligt for program til at gøre billederne. De indtastede oplysninger er input. For de fleste gaming applikationer er output en kontinuerlig strøm af bevægelse.

Direct3D Output detaljerne

En af fordelene ved programmet Direct3D er evnen til at køre programmer på en fuld skærm projektion og ikke inden for en integreret vindue. Dette program tilbyder derudover også funktioner som video kortlægning, integration af to-dimensionelle og tre-dimensionel grafik, perspektiv-rette teksturtilknytning, mipmapping og atmosfæriske effekter.

Fordele og ulemper ved Direct3D Output

Microsoft designet Direct3D output til begyndere og studerende til effektivt at bruge og nyde godt af programmet. Den grafiske produktion kræver ikke nogen tredjepart biblioteker for at udføre opgaver. Ansøgningen, begrænser imidlertid fuld tilgængelighed når det bruges med ikke-Windows-operativsystemer. Selv når de anvendes i kombination med vin software, brugere kan ikke få adgang til programmets fulde funktionalitet. Dette gør det særligt vanskeligt for begyndere til at bruge dette program.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com