Fejlfinding i forbindelse med aircondition i en Nissan Altima

August 17

Undertiden kan aircondition problemer i en bil være en let fix, selv for dem af os, der ikke ved noget om biler. Før de foretager et dyrt og tidskrævende tur til forhandleren eller en mekaniker, give fejlfinding problemet et skud. Tage et par enkle trin til at forsøge at afgøre problemet i din Nissan Altima.

Instruktioner

• Start motoren og lad den køre i et par minutter til at tillade luft at afkøle. Dobbelt-tjekke kontrol for at sikre de korrekte knapper er markeret. Dette kan virke forsimplede, men menneskelige fejl kunne være at bebrejde.

• Justere klima kontrol. Hvis de arbejder korrekt med den rigtige mængde af modstand og stopper på rigtige steder men har ingen effekt på luften er det sandsynligvis en simpel fuse problem. Hvis de ikke arbejder korrekt så er det sandsynligvis en Kontrolpanel spørgsmål.

• Find sikringsboksen på indre af bilen. Sikringsboksen er placeret under en lille rektangulær trim panel på dashboard i passagersiden. Brug en skruetrækker eller mejsel thats slutningen er dækket med tape til at undgå at ridse trim at lirke ud af panelet. Der er en lunte diagram på indersiden af dækslet.

• Komme til Kontrolpanel i en Nissan Altima ved at fjerne de instrument panel, sparkeplade og dash side finisher på førerens side, to nederste panel til instrumentpanel skruer og den nederste panel i førersiden, to lavere forstærkning panel til instrumentpanel skruer og panelet lavere forstærkning, seks styretøj kolonne dække skruer, covers, spiral kabel og kombination switch , to klynge låget "A" skruer og klynge låget "A" og tre kombination meter skruer. Afbryde elektriske sele connector og fjerne måleren kombination.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com