Sådan foretages fejlfinding af en Sprint HTC Hero

July 1

Når du har en smart telefon, er der altid en risiko, at noget vil gå galt med enheden. Når du har en med mange forskellige programmer installeret, enheden kan begynde at fungere for langsomt, fryser eller kører ikke korrekt. Sprints HTC Hero smart telefon kan have sådanne problemer. Det kan blive overbelastet med applikationer. Hvis dette skulle ske, du kan foretage fejlfinding af telefonen selv.

Instruktioner

• Kontrollere for mængden af ledig plads på din HTC Hero. Dette er især vigtigt, hvis du forsøger at køre et bestemt program, og det enten vil ikke køre ordentligt eller nægter at operere på alle. Tryk på knapperne "Startside" og "Menu". Tryk på "Indstillinger"-indstillingen og gå til "SD-kort og telefon opbevaring" eller "Programmer." Du vil derefter blive taget til en skærm, der siger hvor meget ledig plads du har.

• Klart ud din HTC Hero data og cache. Tryk på knapperne "Startside" og "Menu" så klik på "Indstillinger", og vælg enten "SD-kort og telefon opbevaring" eller "Programmer." Klik på valgmuligheden "Administrer applikationer".

• Fjern alle tredjeparts-programmer du har installeret på enheden. Tryk på "Hjem" og derefter "Menu"-knapperne. Tryk på "Indstillinger" gå til "Programmer" og derefter vælge "Administrer applikationer."

• Fjern din HTC Hero smart telefonens batteri, hvis de foregående trin ikke løser problemet. Tage dækning fra enheden og trække batteriet ud. Vent i ca 10-15 sekunder og derefter udskifte batteriet og dækslet. Tænd enheden tilbage.

• Udføre en sikkerhedskopi af alle data på den HTC, at du ikke ønsker at miste. Gøre en hard nulstilling af din telefon ved at trykke på knapperne "Startside" og "Menu". Klik på "Indstillinger", "Sikkerhed" og "Factory Data nulstillet." Dette bør effektivt løser problemet med en langsom eller forkert drift HTC Hero-- og bør kun udføres som en sidste udvej.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com