Sådan Fix iPhone 4 antenne problemet med neglelak

July 21

IPhone 4 er en populær, fuldt udstyret smartphone med kapaciteter, som går langt ud over simpelthen telefonopkald. På grund af dens data-intensive natur er opretholde stærke receptionen til det trådløse netværk afgørende for at få mest muligt ud af enhedens funktioner. Udformningen af iPhone 4's antenne er det let at kortslutte antennen når holder telefonen på begge sider; Dette medfører en midlertidig reduktion i receptionen, som kan føre til tabte opkald eller svage dataforbindelser. Dette problem kan løses ved at anvende et tyndt lag af neglelak på enheden.

Instruktioner

• Sluk din iPhone 4 og sæt den på en flad overflade, med skærmen nedad. Har du ikke en skærmbeskytter, Placer enhed med forsiden nedad på et håndklæde eller dens inkluderet mikrofiberklud for at undgå ridser i skærmen.

• Indsæt vatpinden i neglelak og aftørre eventuelle overskydende neglelak øverst i objektbeholderen neglelak. Du ønsker at anvende en lys frakke af det, så sikre, at bomuld vatpind applikator er simpelthen våd med neglelak og ikke drypper med det.

• Find de to vandrette strimler, der er mod bunden halvdelen af iPhone 4's metal band perimeter. Metal-band fungerer som enhedens antenne.

• Anvende et tyndt lag neglelak på tværs af de to vandrette slidser, der sidder på metal omkredsen. Anvende en lys frakke til hver side og lad det tørre forsigtigt blæser på det eller bare lade det lufttørre.

• Gøre en testopkald eller dataforbindelsen, når neglelak er tørret. Hold enheden, så din hånd dækker begge spalter i omkreds, som er, hvad der normalt forårsager antenne til kortslutning og fører til en reduktion i receptionen. Anvende et ekstra lag neglelak, hvis du stadig oplever reception problemer hvis man holder det på en sådan måde.

Tips & advarsler

  • Nogle iPhone 4 ejere har valgt for at anvende små strimler af gaffatape eller elektrisk tape i lignende steder for at undgå reception-reduktion spørgsmål forårsaget af den antenne design.
  • Anvend ikke overskydende beløb af neglelak. Ikke alene kan denne ruin kabinettet på din iPhone 4, men du risikerer også at utætte nogle neglelak i indre af den enhed, som kan føre til skader på telefonens interne elektriske komponenter.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com