Sådan gendannes en tabt iTunes-bibliotek på en iPod og en Computer

November 17

Sådan gendannes en tabt iTunes-bibliotek på en iPod og en Computer

IPods hold så meget medier og information, tab af indholdet kan være ødelæggende for ejeren. Hvis du har fået en iPod og har fundet dig selv i den uheldige situation at have mistet et bibliotek af musik eller video, er du sandsynligvis klar over dette. Heldigvis alt håb er ikke tabt. Der er måder at gå om at genoprette tabt eller beskadiget data på din iPod og computer, der kan muligvis redde dit iTunes-bibliotek og få din yndlings albums og videoer tilbage i din hule hånd. Alt det kræver er nogle nemme at downloade computersoftware og et par minutter af din tid.

Instruktioner

Sådan gendannes en tabt iTunes bibliotek

• Log internettet på din computer og gå til http://www.ipoddatarecovery.net. Du skal hente Stellar Phoenix recovery-programmet fra dette websted.

• Klik på fanen "Gratis Download" og vælg "Mac" eller "PC," afhængig af den computer, du bruger. Stellar Phoenix program bør begynde at downloade. Vent til den er færdig.

• Tilslut din iPod til computeren ved hjælp af USB (Universal Serial Bus) havneby og åbne "Stellar Phoenix" ikonet på computerens skrivebord. Stellar Phoenix program bør genkende din iPod.

• Klik på en af de tre data recovery indstillinger: Standard Skan recovery (hurtigere helbredelse af alle filer i biblioteket), Advance Skan recovery (for filer med større skader) eller rå File Scan recovery (gendannelse slettes filer).

• Vent til programmet til at køre sit løb. Afhængigt af omfanget af skaden, kan det tage alt fra minutter til timer. Efter programmet er afsluttet bør dit iTunes-bibliotek genoprettes fuldstændigt. Da din iPod er synkroniseret til din computer, overføres mediebiblioteket på din iPod til iTunes-programmet på computeren. ITunes-biblioteket vil nu være tilgængelig både på din iPod og din computer.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com