Grunde til at bruge sikkerhedssele

August 6

Den største bidragyder til trafik trafikdræbte er folk ikke iført sikkerhedssele, Ifølge National Highway Traffic Safety Administration; 63 procent af mennesker dræbt i trafikulykker ikke bære en. Selv om sikkerhedsgrunde sikkerhedssele er næsten universelt accepteret, vælger mange mennesker stadig ikke at spænde op.

Loven

Selvom det måske er den mindst vigtige grund til at bruge sikkerhedssele, kræver de fleste stater sikkerhedsselen brug af loven, og folk, der ikke bærer en risiko for at få en bøde.

Mindre ulykker

Selv mindre ulykker kan forårsage en unbelted person til ramte hans hoved eller ansigt på forruden.

Udslyngning

Sikkerhedsseler forhindre mennesker i at blive kastet fra køretøjet i en ulykke. Dette er den største årsag til dødsfald i trafikulykker, ifølge NHTSA.

At blive fanget

Nogle mennesker bekymre sig om at være fanget i bilen ved en sikkerhedssele. Dog forklarer NHTSA, at iført en sikkerhedssele øger chancerne for at være bevidst og har mindre alvorlige skader, og derved få flere evne til at komme ud af køretøjet.

Driver kontrol

Sikkerhedssele buckled fastholder føreren til at bevare kontrollen over bilen. Sikkerhedsseler også holde passagererne i deres sæder, så virkningen ikke smide dem ind i førerens område.

Køretøjet Safe zoner

Køretøjer, der er fremstillet til at have "krølle zoner," sikre zoner, som forbliver intakt, selvom resten af køretøjet er ødelagt. Sikkerhedsseler holde folk i disse sikre zoner.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com