Sådan får du satellit-TV på min Laptop

August 7

Sådan får du satellit-TV på min Laptop

Din kan maksimere potentialet af din bærbare computer TV tuner ved at forbinde den til din satellit-TV-forbindelse. Processen for at få satellit TV på din bærbare computer handler om forbinder koaksiale kabler fra din satellitmodtager til din computer, så der er ingen nødvendige værktøjer og ingen synlige ledninger til at beskæftige sig med. Hele processen tager mindre end fem minutter.

Instruktioner

• Find det koaksiale kabel, der løber fra din parabol, gennem væggen og ind i dit hjem. Slutte det til RF stik mærket "Antenne i" på satellitmodtager. Dette er, hvor din satellitsignal stammer.

• Tilslut den ene ende af et koaksialkabel til RF forbindelse mærket "Antenne ud" på bagsiden af satellitmodtageren. Dette vil levere signalet fra satellitmodtageren til den enhed, du opretter forbindelse til anden enden – i dette tilfælde, en bærbar computer.

• Tilslut anden enden af en koaksialkabel til RF-stik i den laptop TV tuner. Dette vil tillade dig at se satellit-TV-kanaler fra din laptop; dog, du skal bruge satellitmodtageren til at ændre stationerne.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com