Forskellen mellem 3 & 5 Speed automatiske transmissioner

July 8

Forskellen mellem 3 & 5 Speed automatiske transmissioner

Biler kommer med en af to typer af transmissioner, manuel eller automatisk. Med en manuel transmission, at føreren har til at skifte gear ved hjælp af koblingen og en gearskift. Automatiske transmissioner er ideel for bilister, der ønsker køretøj skal flytte til dem.

Hvordan automatiske transmissioner arbejde

Når en bil med automatgear accelererer, køretøjet vil overvåge, når det skal skifte til et højere gear, og vil gøre det automatisk. Intet er overhovedet påkrævet af driveren. Bilen starter i første gear og Skift til et højere gear når køretøjet bevæger sig hurtigere.

3-hastighed kontra 5-hastighed

En bil med en 3-trins gearkasse kun har tre niveauer af gear. En 5-hastighed har to flere gear end en 3-hastighed. På mange køretøjer med fem gears giver den femte gear motoren til at køre langsommere på motorvej hastigheder, spare på brændstofforbruget.

Forskelle mellem 3 og 5 hastighed automatik

En fordel ved 5-hastighed over 3-trins automatgearkasse er, at de højere gear gør det muligt at opnå en højere hastighed ved en lavere rpm. En anden fordel er, at de mere gear en bil har, jo bedre det vil udføre vedrørende acceleration, brændstoføkonomi og stress på motoren, i almindelighed.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com