Sådan kontrolleres Voicemail på en Lucent telefon

October 28

Sådan kontrolleres Voicemail på en Lucent telefon

Lucent er en teknologivirksomhed, der producerer multi-line telefoner designet til at være forbundet med et netværk til kontorbrug. Hvis du arbejder i et professionelt miljø, herunder et kontor, skole eller hotel, er chancerne du har brugt en Lucent telefon. Da disse telefoner er udstyret med en række funktioner, kan det være svært at lære dem alle. Dog er en funktion på et Lucent telefon, der er forholdsvis brugervenlig voicemail. Kontrollere din voicemail på en Lucent telefon er en forholdsvis nem proces, som ikke bør tage mere end et par minutter af din tid.

Instruktioner

• Afhente din Lucent modtager og ringe til den numeriske kode, som din virksomhed eller arbejdsgiver adgang til voicemail systemet. Hvis du er off lokaler, kan du ringe den specifikke 800 telefonnummer til dit system og derefter indtaste koden kan tilsluttes telefonnetværk.

Bemærk at der er flere forskellige virksomheder, der leverer voicemail tjenesteydelser for Lucent telefoner. Et sådant selskab, for eksempel, er den Audix stemme messaging system.

• Indtast dit systemkode og vente på den optagede stemme hilsen. Programkoden systemet er leveret af din arbejdsgiver eller administrator og varierer afhængigt af det system, du bruger. Når du indtaster denne kode vil du være logget ind i din virksomheds telefonsvarer.

• Indtast dit lokalnummer, når du bliver bedt om og trykke på tasten bekræftelse på din telefon. På mange systemer, såsom ordningen for Audix tasten bekræftelse er tegnet "#", men det kan være anderledes på din bestemt system. Dernæst indtaste din personlige kode og trykke på tasten bekræftelse igen. Du vil derefter være logget ind på din personlige voicemail konto.

• Lytte til talebeskeden igen og derefter trykke på tasten passende at lytte til oplysninger om meddelelser i din postkasse, såsom dato, tid og opkalderens navn.

• Følg prompterne i menuen stemme til at vælge, hvad du ønsker at gøre næste. Indstillinger omfatter: lytte til meddelelsen, gemme meddelelsen, Gentag budskabet, slette beskeden eller springe til en ny meddelelse. På nogle systemer kan der være andre muligheder, såsom Videresend meddelelsen til en anden linje.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com