Hvordan at rengøre din anodiseret hjul

March 11

Hvordan at rengøre din anodiseret hjul

Anodiseret hjul besidder en farve og pop, at standard hjul ikke kan matche. Anodiseret hjul fås i en bred vifte af levende farver og kan være en slående supplement til udseendet af dit køretøj. Deres store look kommer med en advarsel - anodiseret hjul er meget mere skrøbelig end malet eller aluminium fælge og skal behandles med varsomhed. Din anodiseret hjul vil se nyt længere, hvis du tager et par enkle forholdsregler under rengøring dem og bruge lidt ekstra tid på at vedligeholde dem.

Instruktioner

• Skyl dine hjul med en kraftig strøm af vand for at fjerne alle de løst snavs og debris.

• Rengøring ene hjul på et tidspunkt, spray hjulet med din tire og wheel cleaner. Omhyggeligt læse etiketten af din renere før brugen for at sikre det er egnet til anodiseret hjul. De blødere overflade i anodiseret hjul kræver en renere, der ikke er slibende, ellers finish kan fjernes fra rattet. Tillad renere at sidde på hjul i flere minutter, før du forsøger at rense den.

• Brug en blød klud til at rense din anodiseret hjul. Forsigtigt krat hjul for at fjerne genstridige bremsestøv og snavs. Brug en soft-strittede tandbørste til ren vanskeligt at nå sprækker.

• Straks skylle hvert hjul efter det har været skrubbes. Tillad ikke renere til tørre på hjulet, da dette vil skabe en vanskelig at fjerne film. Hvis hjulet er stadig beskidt efter skylning, Gentag processen.

• Brug en ren, blød klud til at anvende hjulet voks til hjulene, når hele bilen er blevet vasket og skyllet. Hjulet voks fungerer på samme måde som med bilvoks til at afvise vand og snavs fra din anodiseret hjul, holde dem renere længere.

Tips & advarsler

  • Dine hjul eloxeret overflade kan fjernes ved et uheld, hvis du ikke er forsigtig. Ikke bruge slibende polermidler eller rengøringsmidler på din anodiseret hjul, og gøre ikke kraftigt ren med slibende redskaber såsom stive børster.
  • UV-lys er en af årsagerne til falmede anodiseret hjul. Holde dit køretøj ud af længere tids sollys om muligt ved parkering det i en garage eller ved hjælp af et køretøj cover.
  • Når du bruger en ny wheel cleaner, teste en lille, uanselige område af hjulet først at se om der er nogen dårlig reaktion på renere.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com