Hvad er den hvide Balance indstillinger på en Canon 1000D?

July 21

Hvad er den hvide Balance indstillinger på en Canon 1000D?

Hvidbalancen er en grundlæggende indstilling i fotografering. Indstille dit kamera digital film til at matche dine omgivelser gør billeder vises som de burde i stedet for med de forkerte farver. Mens det er muligt at justere hvidbalance, efter at billedet er blevet fanget, at tage de fotografi ved hjælp af den korrekte indstilling i første omgang giver mulighed for flere justeringer senere.

Automatisk hvidbalance

Canon 1000D har en avanceret hvidbalance registreringsprocessen, som angiver kameraets indstillinger korrekt i de fleste situationer. Denne metode anbefales til begyndelsen fotografer. Denne proces kan, men laver fejl i usædvanlige belysning. For eksempel kan vist et emne, der er oplyst af wolfram lys mere gul end i det virkelige liv.

Forudindstillinger

Canon har forudindstillede hvid saldi for specifikke indstillinger, som omfatter dagslys, skygge, overskyet, wolfram, hvide fluorescerende, flash og brugerdefinerede. Hver af disse indstillinger repræsenterer en anden værdi for Kelvin, som er enheden af farvetemperatur. Disse presets er den bedste måde at skabe balance mellem farve for at garantere et godt image. Men hvis dit miljø har skiftende lyskilder, disse presets er mindre tilgivende end automatisk hvidbalance. Konflikten i hyppigste er mellem indstillingerne dagslys og skygge, fordi begge betingelser er ofte fundet i samme område.

Hvid Balance Bracketing

1000D kan også "beslag" sin hvidbalance, hvilket betyder, at det vil tage flere billeder med lidt forskellige hvide saldi. Det første billede vil være et sæt balance, mens de næste to vil være lidt højere og lidt lavere på temperatur skala. Denne indstilling bør bruges kun af professionelle fotografer, der forsøger at oprette et billede i stedet for at fange et øjeblik. Tilgængelige temperatur skalaer er blå/gul og magenta/grøn.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com