Typer af hydrauliske aktuatorer

October 5

Næsten enhver enhed, der er instrueret af en hydraulisk pumpe kan klassificeres som en hydraulisk aktuator. Hydrauliske aktuatorer arbejde primært med en hul cylinder, der er blevet indsat med et stempel. Stemplet er udsat for en præcis kontinuerlig cyklus af opretholdelse tryk i hovedbrandledningssystemet og trykreduktion. Som et resultat, stemplet bevæger sig fra side til side skiftevis, og uanset hvilken enhed er forbundet til stemplet derefter følger det samme mønster. En væske bruges til at anvende dette pres effekt på stemplet, hvilket er grunden til disse enheder er kendt især som hydrauliske aktuatorer. Hydraulisk teknologi er blevet ændret på forskellige måder, hvilket har resulteret i udviklingen af forskellige former for hydrauliske aktuator-enheder, der kan bruges i et utal af måder.

Stemplet hydrauliske aktuatorer

En stemplet aktuator er en simpel variation af den oprindelige enhed. Det er en hydraulisk cylinder uden et stempel og er derfor kun begrænset til at blive anvendt som en skubbe enheden. En sådan anordning normalt er beskæftiget inden for knusning maskiner på skrald bortskaffelse yards eller maskiner, der anvendes til at knuse gamle biler og andre store metalgenstande. Skubbe kraften fra en stemplet aktuator er meget stærkere end en enkel hydraulisk aktuator.

Differential hydrauliske aktuator

En differentieret aktuator virker meget som den originale hydrauliske cylinder i forhold til trække et objekt. Der er imidlertid ét minut forskel. Når det kommer til at skubbe ned på et objekt, fungerer denne enhed meget hurtigere, fordi det giver mere styrke og kan sammenlignes med stemplet hydraulisk aktuator. Årsagen hertil er enkel. Den normale hydraulisk pumpe beskæftiger olie til at trække på de stempler og trække objekter. Når olien pumpes ud, bruges stemplet til at skubbe et objekt. Dog er olien i tilfælde af en differentieret hydrauliske enhed, ikke pumpes ud mens du bruger stemplet til at skubbe et objekt, hvilket er grunden til hele enheden virker hurtigere mens skubbe. En differentieret hydrauliske aktuator anvendes i spil og kraner samt bremsesystemer på køretøjer.

Rephasing hydrauliske aktuator

En rephasing hydrauliske enhed indebærer sammenlægningen af to eller flere hydrauliske aktuator enheder. De enkelte hydrauliske aktuatorer kan være forbundet med hinanden efter en serie eller parallel mønstre af forbindelsen. I tilfælde af en parallel forbindelse er hver hydraulisk aktuator lig hinanden. Når er kommer til en serieforbindelse, de enkelte hydrauliske aktuatorer skal være forskellige fra hinanden. Formålet med denne hele tingest er at give kraft til at flyde gennem hver hydraulisk aktuator på den mest effektive måde. En rephasing hydrauliske aktuator anvendes inden for store air condition-enheder samt store vandpumper.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com