Hosting en Ventrilo Server

October 10

Ventrilo er et Voice over Internet Protocol (VoIP) program, der giver brugerne til at tale med hinanden over internettet. Også benævnt udluftning, bruges dette program ofte af online-gamere og virksomheder til at tillade flere folk til at kommunikere på én gang. Mens det grundlæggende Ventrilo server er gratis, er større servere for flere brugere tilgængelige for et gebyr.

Størrelse

Før du vært for en Ventrilo server, skal du overveje, hvor mange mennesker vil bruge det til at kommunikere. Hvis du planlægger at bruge serveren til at tale med et par venner eller med et par andre spillere på et online spil, kan en gratis server passer til dine behov. Ventrilo tilbyder gratis servere med otte slots, hvilket betyder en alt otte personer kan oprette forbindelse til serveren. Hvis du har brug at tale med mere end otte personer ad gangen, kan en betalt server tilbyder flere slots. Dette er nyttigt, hvis du spiller online spil med en stor gruppe af spillere, eller hvis du ønsker en server for din online guild. Webstedet Ventrilo vedligeholder en liste over godkendte værter (Se ressourcer 2), der tilbyder servere i alle størrelser. Du bliver nødt til at tilmelde dig en betalt server gennem en tredjemand, medmindre du er en virksomhedsejer. Virksomheder kan tilmelde sig betalte konti direkte via Ventrilo men skal acceptere at købe en server med mindst 1.000 slots.

Proces

For gratis servere, kan du besøge webstedet Ventrilo til download oversigtsvalg (Se ressourcer 1). Under afsnittet Server skal du vælge en download, der er kompatibelt med dit operativsystem. Download serversoftwaren og køre installationsguiden. Når overførslen er færdig, Find mappen på din computer. I Windows, vil mappen være placeret i plan filer oven på jeres C: drive. I Macintosh-operativsystemer, kan mappen udvindes til en destination efter eget valg. Vælg en placering, hvor mappen vil være let at finde, såsom dit skrivebord. Åbn konfiguration indstillingsfilen med navnet ventrilo_srv i mappen Ventrilo. Dette er en tekstfil, der indeholder oplysninger om din server. Du kan redigere indstillingerne for server navn, adgangskode og stemme gennem denne fil. Ændringer til denne fil automatisk reflektere din Ventrilo server.

Enhver, der ønsker at få adgang til din server skal hente Ventrilo klient, som også er opført i den website download sektionen. Flere overførsler er tilgængelige for forskellige operativsystemer.

Beskyttelse

Din Ventrilo konto kan kun tilgås ved at indtaste serverens IP-adresse og den tilhørende adgangskode. Beskytte din server ved kun at give denne information til folk, du kender og tillid. Du kan også ønsker at ændre din adgangskode regelmæssigt til at forhindre uautoriseret adgang. Også, gøre dine adgangskoder svært at gætte. En adgangskode, der består af din guild navn, din karakter navn eller dit navn kan nemt halvtosset af nogen forsøger at få adgang.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com