Sådan tilsluttes en PC trådløst til en Printer

August 14

Trådløs udskrivning giver dig frihed til at bruge en printer fra en placering, der er inden for sin trådløse rækkevidde. Dette kan nyttig, hvis du har flere pc'er, der skal bruge en printer, eller hvis du har en PC bærbar og vil have frihed til at udskrive fra flere steder. For at oprette forbindelse til en trådløs printer, skal din PC være i stand til af trådløse forbindelser og har adgang til internettet.

Instruktioner

1 Klik på "Start" på din PC for at få adgang til menuen Start. Klik på "Enheder og printere" på menuen Start til at få adgang til listen over installerede perifere enheder på din PC.

2 Klik på "Tilføj en printer" øverst på skærmen. Vælg indstillingen for at tilføje en trådløs printer, som er den anden. Fremhæv din trådløse printermodel i listen over tilgængelige trådløse enheder på det næste skærmbillede. Klik på "Næste".

3 Indtast det Brugernavn, du vil bruge til den trådløse printer. Klik på "Næste". Vent, mens din PC finder og installerer printerdriveren til din trådløse printer. Klik på "Næste", når pc'en angiver, at det med succes har installeret driverne.

4 Vælg din deling præferencer på det næste skærmbillede. Klik på "Næste". Klik på boksen på næste skærmbillede, hvis du vil have din PC til at bruge denne trådløse printer som standard. Klik på "Udfør".

Tips & advarsler

  • Du kan kun tilslutte din PC til trådløs printer indenfor rækkevidde. Udvalg kan variere afhængigt af modellen af printeren, din placering og funktioner på din PC. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til en trådløs printer, overveje bevæger sig tættere til den. Hvis du stadig har problemer, skal du kontrollere, at printeren udsender et signal.
  • Denne proces kan variere afhængigt af model af PC eller printer, du bruger. Hvis du har problemer med at gennemføre denne proces, skal du kontakte udstyrsproducenter model ønsker hjælp.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com