Hvad er lås Symbol på en HP Pavilion Dv1000?

June 26

Der er flere steder på HP Pavilion dv1000 notebook hvor du kan mærke en lock symbol, som på selve computeren eller inden for software eller operativsystemet. På Pavilion dv1000 angiver en lock symbol generelt en sikkerheds funktion undtagen i forbindelse med tasten "Caps Lock", som tjener kun til at gemme indsats, når du skriver bogstaver.

Sikkerhedskabel

HP Pavilion dv1000 har en slot på venstre side med et hængelås-ikon i nærheden. Dette er for en form for sikkerhedsenhed kaldet en Kensington lås. Når du bruger computeren på et offentligt sted, kan du knytte et sikkerhedskabel til denne slot og fastgør anden enden til et skrivebord eller tabel. Dette gør det muligt for dig at forlade din computer uden opsyn for et øjeblik med relativ sikkerhed. For at stjæle computeren, skulle en tyv dirke låsen op eller tvinge det ud af åbningen, som ville være meget iøjnefaldende og beskadige computeren.

Caps Lock-tast

Nogle versioner af HP Pavilion dv1000 tastatur har en nøgle med en hængelås-ikonet i venstre side. Dette er tasten "Caps Lock"; Tryk for at skrive i alle versaler uden at holde "Shift"-tasten, og tryk derefter på tasten "Caps Lock" igen for at genoptage at skrive med små bogstaver.

Slukke for bruger-login

HP Pavilion dv1000 indeholder Windows XP-operativsystemet. Når du klikker på knappen "Stat" i Windows XP, vises et ikon med en nøgle i bunden. Klik på ikonet, og klik derefter på "Skift bruger" for at tillade en anden person til at logge ind og bruge computeren uden at miste ugemte data. Alternativt, klik på "Log ud" for at logge ud af Windows og vende tilbage til velkomstsiden.

Software fra tredjepart

Nogle tredjeparts-programmer, du installerer kan placere lås ikoner på skrivebordet eller i systembakken. For eksempel vise Data læger computer sikkerhedskopi programmel og min Lockbox fil kryptering nytte både lås ikoner i nederste højre hjørne af skærmen. Klik eller Højreklik på en låseikon i ordning bakke hen til adgang valgmuligheder nemlig den tilknyttede program.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com