Hvordan til at oplade et batteri ved hjælp af en Trickle Charger

July 11

Hvordan til at oplade et batteri ved hjælp af en Trickle Charger

Batteriet i et køretøj eller en anden enhed kontrollerer flere elektroniske funktioner. Mens generatoren i ethvert køretøj, vedligeholder anklagen batteriet havde når køretøjet startede, kræver batteriet stadig at indledende afgift for at køretøjet kan begynde. Oplade et batteri med en strøm gør det muligt at bringe batteriets volt og ampere tilbage op til det niveau, der er nødvendige for at holde køretøjet og dets komponenter, der kører.

Instruktioner

• Åbne kølerhjelmen af bilen. Find både positive og negative batteripolerne, eller hoppe batteripolerne. (Nogle køretøjer har disse batteri hoppe terminaler monteret på deres organer for dig at bruge i stedet for svære at nå batteriets terminaler.)

• Tilslut den positive (rød) kabel fra din trickle charger til positivt (rød eller "+") batteri terminal eller hoppe indlæg. Tilslut den negative (sort) kabel fra din trickle charger til negativt (sort eller "-") batteri terminal eller en jordet del af køretøjet, som de motor mount eller ramme medlemmer.

• Tænd din sive oplader til den korrekte spænding selector dial. Hvis du har en standard bilbatteri, har bilen en 12-volt system. Hvis opladningen en motorcykel eller plæneklipper batteri, kontrol af spændingen; enheden kan kun have en 6 volt system.

• Power sive opladeren på, og lad det stå et par timer. Kontrollere opladning af batteriet med jævne mellemrum med et voltmeter hvis trickle charger ikke har en sådan anordning. Et bilbatteri bør ideelt set have en afgift, der spænder fra 12 til 12,5 volt, når bilen ikke kører.

Tips & advarsler

  • For at sikre en korrekt afvikling af dit køretøj, oplade batteriet øjeblik du bemærker det at løbe tør. Defekte batterier kan føre til fejldiagnosticeret mekaniske problemer, fra defekt elektronik til en defekt brændstof pumpe diagnose. Batteriet kontrollerer alle de elektroniske enheder i dit køretøj.
  • Efterlad aldrig en trickle charger på et batteri i en længere periode af tid. Sive opladere mangler den funktion, der angiver, hvornår batteriet er blevet fuldt opladet. Trickle charger venstre kunne på et batteri til alt for længe resultere i skader på ejendom, et defekt batteri, batteri brand eller batteri eksplosion.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com