Sådan Buff højglans akrylmaling

May 26

Høj-gloss akryl maling kan sløve over tid, men der er nemme måder at bringe tilbage glans. En vigtig ting at huske, er imidlertid at være blid med denne maling. Med andre ord ikke forsøge at gennemsøge finish til en høj glans. Bløde håndklæder og den rigtige slags polermidler, beregnet til akrylmaling, bør alle, der er nødvendige for at bringe det spejl-lignende glans tilbage til dit køretøj.

Instruktioner

• Vaske bil eller motorcykel ned med en haveslange. Sætte noget vand og en lille mængde flydende skålen vaske i en spand. Dyp en microfiber håndklæde i dette vaske de beskidte områder, og skyl derefter bilen.

• Lad bilen tørre og derefter bruge en Mikrofiberklud til buff et lille område af maling job. Hvis dette polerer den blanke finish godt nok, skal du ikke bruge noget mere end håndklæderne.

• Hæld lidt akryl polsk på en ren microfiber håndklæde. Buff det i let, ved hjælp af cirkulære slagtilfælde.

• Gå videre til en anden del af køretøjet og fortsætte, sektion af sektion, ligesom i trin 3. Skifte ud kluden til en tør og frisk efter et par afsnit---Sørg for at have masser på side.

• Gå over hele køretøjet endnu engang med et rent håndklæde.

Tips & advarsler

  • Mange akrylmaling polermaskiner indeholder også en fugemasse. Disse kan hjælpe shine vare meget længere og beskytter malingen fra elementerne. Du kan købe polering forbindelser på de fleste steder, der sælger automotive forsyninger. Nogle polermaskiner kommer i spray flasker. I dette tilfælde spray det direkte på malingen, snarere end at hælde det på kluden. Mikrofiber håndklæder til velegnet polering på grund af deres blødhed og meget fint væve. I mellem polering, kan du lejlighedsvis gå over maling job med microfiber at øge glans.
  • Brug kun pudse beregnet til akrylmaling. Aldrig bruge andet end bløde håndklæder, såsom microfiber, at polere højglans maling job. Selv mildt slibende svampe eller håndklæder kan efterlade små ridser, bliver sløve finish.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com