Hvordan kan jeg indsætte en Duo Memory Stick i et Sony kamera?

June 9

Hvordan kan jeg indsætte en Duo Memory Stick i et Sony kamera?

Sonys mindre svar til den populære "SD RAM" memory card, Duo hukommelse "stick" har stort set de samme funktioner som dens hovedmasse fætter. Hvis du har en Sony digital kamera, er at vide, hvordan du indsætter en Duo memory stick i det vigtigt, som dit digitale kamera kan kun holde et par billeder uden denne vigtige lagermedie. Efter at have sikret at din memory stick er fri for enhver ekstern kabinet, skal du finde porten designet til det og blidt sted det inde.

Instruktioner

• Sikre, at din Duo memory stick er fri for enhver casing eller tilbehør. På grund af sin lille størrelse, skal du indsætte din Duo memory stick i en større indehaveren for at placere det i din computers hukommelseskortlæser. Fjern dette eller nogen anden emballage før du indsætter det i dit Sony kamera.

• Find dit kamera Duo memory stick port. Det vil fremstå som en lille slot under batteridækslet. Sikre, at der ikke er en anden Duo memory stick allerede indsat.

• Indsæt din Duo memory stick forsigtigt ind i slidsen. Sørg for at indsætte ende af pinden med metal rillerne først, og også at disse riller ansigt indersiden af din Sony kamerahuset. Lyt efter et "Klik" hvorefter stick med pop nogensinde-så-lidt tilbage mod fingeren--angiver indsættelsen var vellykket.

• Fjern din Duo memory stick og vend det rundt vandret, hvis du ikke hører et klik. På grund af sin lille størrelse er det let at ved et uheld tænder pind den forkerte vej.

• Luk batteridækslet, og Tænd din Sony kamera. Begynde at tage billeder af noget du venligst.

Tips & advarsler

  • Indsætte din Duo memory stick med for meget magt kan beskadige eller ødelægge den. Være blid og gå langsomt hver gang du indsætter den.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com